@roki_1991 tak mozna powiedziec, chodze teraz do bardzo fajnej endokrynolog. Mam nadzieje,ze jak sie teraz uda zajsc to bedzie dobrze. Ona tez powiedziala,ze to przeciwciala mogly miec wplyw na poronienie. Wiesz,musze Ci cos powiedziec, wydajesz sie byc mega pozytywna,optymistyczna osoba. Szczerze podziwiam Cie za taka postawe w Twojej sytuacji,ba nawet musze sie przyznac do takiego malo fajnego uczucia jakim jest zazdrosc. Wiem,ze gdybym ja poronila to bym zalamala, siedzialabym i ryczala,obwiniala siebie,caly swiat i wogole chcialabym zycie skonczyc. Naprawde szacun. Jestes tu,udzielasz sie ,pomagasz, wspierasz. WOW
@Aggs tak biore ale Letrox. Na poczatku mialam jakies przelewania w brzuchu,zauwazylam,ze lepiej toleruje mleko bez laktozy,wiec stad Letrox. Tak,mialam usg, lekarka od razu powiedziala,ze wszystko wskazuje na Hashimoto. No i tak a'propos mojej durnej glowy. Ja przed zajsciem w ciaze bralam Oeparol a to nic innego jak olej z wiesiolka, durna ja. Jutro pedze po to do apteki. Przy okazji moze zakupie jakis test ciazowy,moze tak przepedze malpe na 9 miesiecy?
@Gosia0210 roki ma racje, to bardzo wczesna ciaza i beta jak na ten czas jak najbardziej prawidlowa. Zbadaj przyrost za dwa dni. Jak dla mnie dzidziol jak nic

Trzymam kciuki