• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja to teraz znowu mam stracha że jestem w ciąży i co to dalej będzie...

Dziś pierwszy raz robiłam sama zastrzyk. Sińca mam na 1/8 część brzucha. Tato lepsze robi ;-)
Ja ostatnio robiłam zastrzyki idealnie... Ale od dwóch dni coś mój fach w ręku upadł... I trafiam nie dość, że boleśnie to jeszcze robię sobie siniaki... Buuuu chyba nastał jakiś mój okres zwiększonej wrażliwości bólowej.. Nawet pobieranie krwi mnie dziś bolało i cała ręka mnie boli teraz :/ jakaś felerna żyła chyba bo napuchła lekko :/ dzień z chandrą

p19u3e3kq03t9hz3.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
@anja93 widac ze wyczekana beta :D ogromniasta ! To lutki mize nie bierz hez konsultacji, bo wydaje sie szysko perfecto.

A ja mam zonka.juz fiksuje i nie wiem czy zawsze tak mialam czy nie..przy siusiu czerwony papierek ale na wkladce nie ma sladow..jeszcze..albo malpa albo nie;) pewnie jutro bedzie wiadoni jak nie przyjdzie @ to ide na bete bo tak nigdy nie mialam;) chyba no jeszcze wieczorem pomysle :D

Dziewczyny dawno się tu nie udzielałam ale potrzebuję porady. 32tc. Od kilku dni odczuwam skurcze zaczynają się od kręgosłupa idą w dół brzucha. Sikam dwa razy dziennie rano po przebudzeniu i wieczorem przed snem piję ok 2l płynów dziennie. Dziś byłam u położnej i w badaniu moczu paskiem wyszła krew w moczu więc wyślą próbkę do laboratorium. Mocz bardzo mętny. Następna wizyta we wtorek a jeśli przestanę robić siku to na emergency. Czy mogę jakieś leki czy syropy na to pić?

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Zazdroszcze czytania ksiazek lubie ale czasu brak a oststnio bardzo zmeczona i spiaca jestem wiec sadze ze skonczyloby sie to snem:D a jeszcze o tej sadze moze byc to ciekawe ja ogladalam wspaniale stulecie ale niestety z braku czasu stanelam na 236 odcinku :D
@Totois30 odczekalabym do terminu miesiaczki wiem ze korci ale lepiej poczekac niz zdobic test i sie rozczarowac a te testy tez roznie wychodza mi joe wychodzily a bylam w ciazy.
@anja93 beta ladna zbadaj przyrost i wiecej bett bie rob czekaj na badania.
@roxie123 badania to worek bez dna ja ostatnio sporo wydatkow miałam :/ m.in musialam wymienix okulary a denfysta jeszcze czeka.
Dziewczyny oktopnie spac mi sie chce zasnelabym na siedzaco poradzcie co zrobic ps. kawy jiw pije jeszcze 3 h w pracy.

Praktyki byly dzisiaj inne super ogolnie.

@zosiak jutro odbieram wynik drugiej bety i narazie koniec. Pozniej dzwonie do gin i czekam na wizyte. Fajne doswiadczenie z takimi praktykami w szpitalu, sama kiedys myslalam o kierunku pielegniarstwo moze i troszke zaluje..ale co tam :) zycze Ci zeby Ci sie wszystkie plany potoczyly tak jak sobie zapragniesz. :)
@AgaB33 u mnie 37dc. :) ostatnia @ mialam 29.11
Skoro Twoj tato robi lepsze te zastrzyki to moze go wykorzystuj w tej sprawie, jak tylko masz mozliwosc ;)
@ivvonka beta moze i ladna, ale czy ja wiem czy to start? Dlugo zwlekalam z robieniem testu ciazowego, chcialam odczekac do Nowego roku i tu juz jesli dobrze wszystko idzie,leci mi 5 tydz :) a Ty ktory juz tc? :)
@gosia100 Ty masz juz coreczke wiec w ciaze zajdziesz na pewno, nie zadreczaj sie nie potrzebnie. Na pewno w niedalekim czasie sama pochwalisz sie dwiema kreseczkami czy piekna beta:) ja znowu mysle odwrotnie. W ciaze jak widac zachodze łatwo, ale boje sie ze utrzymanie jej moze byc dla mnie problemem. Narazie sie pozytywnie nastawiam, trzeba odganiac zle mysli
@Totois30 zrob testa w dniu spodziewanej @ wieksza adrenalinka :) bo wczesniej moze Ci nie wyjsc tak jak mi :*

@anja93 dziekuje ja jednak marze o dziecku bardzo studia tez chce skonczyc mam nadzieje ze los pozwoli na jedno i drugie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@kropkikreski4 ja slyszalam ze progesteron najlepiej sprawdzic przed owulacja. Norma w fazie folikularnej to 0.06-2.9 a pozniej najlepiej trzy dni pod rzad w fazie lutealnej bo progesteron ma wahania nawet co kilka godzin. I mozna sobie przez np dwa kolejne cykle powtorzyc badanie. I wtedy mniej wiecej wychodzi wszystko miarodajnie :)
@zosiak jasne ze i studia skonczysz i tez dzidzia sie bedziesz cieszyc.. Moze wszystko w swoim czasie a ten czas NA PEWNO nastapi :*

reklama
Cześć dziewczynki :)
Nie ma opcji, nie nadrobie forum :(
U mnie bardzo leniwie ostatnio.
Brzuchol mi się zaczyna coraz częściej stawiać, ale jeszcze na porodówkę się nie wybieram :P
Wizytuję we wtorek u swojego ginekologa, więc zobaczymy co powie :)

Chyba dużo pozytywów się pokazało? ;)
Komu mam gratulować? Proszę mi się tu upomnieć o gratulacje ;)

@Funia90 jak się z Asieńką macie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry