paulabraczo12
Aktywna w BB
Według kalendarzyka mam cykle co 43dniA to nie martw sie! Skoro masz az tak nieregularne cykle, to jeszcze czekaj. Ale ale... nie leczysz tych nieregularbych cykli w zaden sposob? Badalas hormony?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Według kalendarzyka mam cykle co 43dniA to nie martw sie! Skoro masz az tak nieregularne cykle, to jeszcze czekaj. Ale ale... nie leczysz tych nieregularbych cykli w zaden sposob? Badalas hormony?
43 to dlugo... Paula napisalam ci na prvWedług kalendarzyka mam cykle co 43dni
Bardzo mi przykro.. to jest najgorszy ból na świecie, stracić upragnionego aniołka.. ja po 4 dniach od wizyty, kiedy lekarz powiedział, że nie ma akcji serca straciłam.. obudziłam się przed 6 i się zaczęło.. od tamtego czasu budzilam się ciągle właśnie o tej samej godzinie.. w szpitalu widziałam mojego aniołka w sloiku@paulabraczo12 no u mnie bylo tak jak u Ciebie ale nikt mi tego wprost nie powiedzial tylko ze ciaza nieprawidlowa, brak akcji serca i po 2 tyg sie zaczelo..poronilam samoistnie ale sie nie oczyscilam i po 3 dniach mialam zabieg ale juz taki malo inwazyjny. Po prostu wiem jak ciaza wyglada w 3 tyg rozwoju , na usg wyglada jak pierscionek z brylantem i u mnie tak bylo i sie zatrzymalo:/ bylam w 9 tyg od om a byl tylko pierscionek z brylantem:/ tzn bylam juz 2 tyg wczesniej no i bylo to samo:/
Mam 24 lata.. mi lekarz kazał odczekać 3-4 miesiące od zabiegu, żeby zacząć starania, ale nie wiem czy będę już gotowa psychicznie.. strach przed tym, co już przeszłam jest większyOjoj @paulabraczo12 bardzo mi przykro to na pewno widok zarodka odbil sie na Twojej psychice, ja sobie w ogole staralam nie wizualizowac ani nie wyobrazac sobie dzidzi, po prostu bylo za slabiutkie i nie dalo by sobie rady tak to tlumacze, lepiej na poczatku niz pozniej, natura jest bezwzględna albo pomysl ze dzidzi zmienilo date przyjscia na swiat jak to powiedziala @membaris oczywiscie przeplakalam swoje ale po przyjściu@ wszystko sie zmienilo, choc to juz trzeci cykl staran ale wrzuciłam na luz bo wiem ze w koncu sie uda jak nie naturalnie to cos podzialam ze wspomagaczami, najmlodsza nie jestem mam 30 lat ale bedzie dobrzea Ty ile masz lat przypomnij mi
?
Przepiekny [emoji7] niech zdrowo rosnie@ivvonka Nataniel juz fizycznie calkiem dobrze. Co dalej dowiemy sie za 6 tygodni. Gdybym miala mleko, to odlaczylibygo od zywienia pozajelitowego. Wiec regularnie doje krowke [emoji4] a ona uparta i wymiona prawie puste. Zaledwie 0,5 ml jestem w stanie wykrzesic. A chlop jak dab i glodny. Ja calkiem dobrze. Staram sie myslec pozytywnie i chce o domu.
A to nasz synek
Zobacz załącznik 836164
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas taka maka jest tylko kilka centow drozsza niz zwykla, tak samo z mleczkami migdalowymi czy sojowymi. Nie narzekam, moge sobie przebierac w produktach. W czipsach tez@Aggs ja sobie robie make orkiszowa ale tez bywa zanieczyszczona glutenem ale chyba malo jak sie nie ma celiakii to chyba nie taka zla z orkiszu, musze sie rozejrzec za migdalowa ale pewnie akurat bedzie u nas droga mysle, a bez laktozy czemu? Ja przez chwile bylam na bez laktozy ale slyszalam ze potem brzuch boli od rzexzy z laktoza bo zanika ten enzym co trawi laktoze no a w sumie nie mialam problemow wiec odpuscilam z bez laktozy, a naleśniki tez czasem robie na mace kukurydzianej, sa inne nie takie lekkie jak z glutenikiem ale fajne, no a chipsy to ojezu..a jakie macie w juesej? Pewnie duzy wybor i paczki po pól kilochociaz ostatnio jak jezdze do sis do uk albo gdzies na wycieczki to stwierdzam ze mamy mega asortyment ze slodyczami i chipsami
jestem dumna
nawet lody ben&jerrys sa! szkoda tylko ze z praca taka bida no ale jakos sie zyje
@paulabraczo12 to na spokojnie, wiekszy oddech moze wam wyjsc na dobre na pewno nie zaszkodzi
zobaczysz jeszcze po paru miesiacach
![]()