• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@kropkikreski4 no to supcio , nasladujcie mnie teraz hehe :D bo we mnie niewidzialne moce wstąpiły :D
wyniki ok , tsh fakt mozesz ciut obnizyc :)
@Aggs dało się coś wykabinować z tą wizą ?
@mfifi04 to nic takiego ;p znam to od dawna na stymulacji tez juz byłam kiedys więc też nie nowosć :) takie leki to ja mogę brać byle pomogły :)
Niestety poki co, to nie. Prawnik zalecil inne rozwiazanie, ale na zasadzie "pod stolem". Powiadaja, ze bedzie ok i trzeba wykorzystac szara strefe :>

@gosia100 bardzo chętnie się podzielę mdłościami gwarantuję że nawet we dwie miałybyśmy dosyć ;)
@Marika92 jak tam Twój brzusio? Magnez Ci pomaga?
Tak, wtedy wzięłam raz nospe a teraz zażywam magnez i nie mam twardego brzucha :) nie pije też w ogóle kawy :) a synuś szaleje w środku ;) kopniaka dostaje nie raz aż widać :) [emoji14]

p19u3e3kuhiw9hfo.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@kropkikreski4 no to supcio , nasladujcie mnie teraz hehe :D bo we mnie niewidzialne moce wstąpiły :D
wyniki ok , tsh fakt mozesz ciut obnizyc :)
@Aggs dało się coś wykabinować z tą wizą ?
@mfifi04 to nic takiego ;p znam to od dawna na stymulacji tez juz byłam kiedys więc też nie nowosć :) takie leki to ja mogę brać byle pomogły :)
Myślisz,że ok? Właśnie o tym Ft3 i Ft4 naczytałam się dziwnych rzeczy i już nie wiem co o tym myśleć..

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jechałam dziś do ginekologa, żeby mi pobrał ten wymaz na gbs ale nigdzie nie mogłam kupić tych pałeczek do badania. Całe miasto objeździłam :szok:
Nie będę miała tego badania zrobionego:no:
Podadzą mi w szpitalu kroplówkę na to tak?
Kochana dostaniesz antybiotyk profilaktycznie. Nie stresuj się :-)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślisz,że ok? Właśnie o tym Ft3 i Ft4 naczytałam się dziwnych rzeczy i już nie wiem co o tym myśleć..

Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Dobre :) nie naczytuj sie za duzo, bo internety zawsze Ci powiedza, ze stoisz jedna noga w grobie.
Dobre masz wyniki, nie martw sie. A jak masz watpliwosci, to pokaz endokrykologowi. TSH troszke za wysokie, ale to jest do zbicia.

reklama
No dziewczyny powiem Wam ,ze sie namecze serio,w koncu u mnie pierwsza faza porodu trwa juz nieustannie kilka dni.[emoji15]

@ivvonka czekaniem bym tego nie nazwala[emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry