• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 współczuję z tymi kolkami, ale mozesz spróbować podawac probiotyk. Można od pierwszego dnia życia, nawet ostatnio na bb czytalam artykul, ze pomaga dzieciom na piersi. Ulatwia trawienie. Mam nadzieję, ze pomoze. Trzymajcie się. A jak Twoj M? Pomaga troche?

@...Margotka9022... ja splam dzis 1,5 h wiec nie wiem czy mnie pobilas hehe glowa mi peka i jak mysle o nocy to mam ochote uciec na ksiezyc.
Kolka to cos strasznego nie bardzo potrafie jej pomoc,cierpi i ona i ja:/
A Olus przecudowny[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ściskam Kochana! Oby Asi przeszło. Nie wiem czy jeszcze dokarmiasz mm ale jeśli tak to czy próbowałaś mleka na kolki?

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@monia_l też bym tak zrobiła. Jak normy wyrabiasz to nie ma powodu żeby na siłę uszczęśliwiać się lekami.

A ja wczoraj już myślałam, że mi te mdłości przeszły, bo już od dwóch tygodni był spokój i tylko czasem coś tam mnie zarzuciło, ale tak delikatnie bez sensacji.
W nocy o trzeciej, obudziłam się do łazienki, bo się opiłam wody wieczorem jak smoczyca, a pęcherz nie sługa. Usiadłam na łóżku i jak mnie w środku nagle szarpnęło :baffled: to przez kwadrans jeszcze siedziałam, bo się bałam, że jak wstanę i się nasili i będę musiała lecieć w dwóch sprawach to jedna z nich może do muszli nie dotrzeć. Później przeszło i jest ok.
Mąż oczywiście przytomny ze swoimi arcymądrymi tekstami:
-może się czymś strułaś?
-taaa...fasolą...ciążową.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry