Dam znać☺@martakratka super ze w koncu @ przyszlateraz tylko owulka i do dziela
@ann31 koniecznie daj znac jak po wizycie - trzymam kciuki, zebys zobaczyła fasolkę
![]()
reklama
Olasec
Fanka BB :)
Totois30
@martakratka najlepiej zaczac od 9dc przy 28dniowych cyklach, najlepiej robic pod wieczor a wczesniej z godz, 2 nic nie pic. Nie robic z porannego jak ciazowy
mozna tez po poludniu zalezy jak komu pasuje
Olasec
Raczej. Nie bo nawet już piersi mnie nie bolą..@ann31 tak jak dziewczyny pisały to kontrolowanie cyklu na usg. Jeżeli nie masz 100% pewności co do owulacji to mogła pojawić się później i wtedy ciąża jest młodsza a co za tym idzie jest nadzieja ze wszystko będzie ok :-*
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
mamcia2014
Dzień dobry witam się przy kawie .
Wczoraj miałam gości dzisiaj będą goście ciągle coś się dzieje.
Miłego dnia wam życzę kochane .
Wczoraj miałam małe spiecie z mamą bo rano dowiedziałam się że babcia przyjeżdża i kuzynka no bo ja mam dziś urodziny więc wczoraj przyjechały bo niedziela.
Mama moja lubi święty spokój raczej niż gości i się wkurzyla ja nic się nie odzywałam bo po co się kłócić tylko przykro mi było trochę wiem że to jest jej i taty mieszkanie ale to nie znaczy że nikt nie może mnie odwiedzić jak mam urodziny i smutna byłam przez to wszystko .
Chcialabym żeby się udało z planami mieszkaniowymi naszymi wtedy będę miała swoje mieszkanie i nikt mi nie będzie humoru psul mogę nawet całą gromade gości mieć wtedy .
Wczoraj miałam gości dzisiaj będą goście ciągle coś się dzieje.
Miłego dnia wam życzę kochane .
Wczoraj miałam małe spiecie z mamą bo rano dowiedziałam się że babcia przyjeżdża i kuzynka no bo ja mam dziś urodziny więc wczoraj przyjechały bo niedziela.
Mama moja lubi święty spokój raczej niż gości i się wkurzyla ja nic się nie odzywałam bo po co się kłócić tylko przykro mi było trochę wiem że to jest jej i taty mieszkanie ale to nie znaczy że nikt nie może mnie odwiedzić jak mam urodziny i smutna byłam przez to wszystko .
Chcialabym żeby się udało z planami mieszkaniowymi naszymi wtedy będę miała swoje mieszkanie i nikt mi nie będzie humoru psul mogę nawet całą gromade gości mieć wtedy .
reklama
ivvonka
@mamcia2014 nie dogodzisz wszystkim. Se ne da.
Jedyne co można spróbować i zadziałało np. u mojej babci, to informować wcześniej osoby dąsające się, nie lubiące zmian. One czasem potrzebują pół dnia żeby się przestawić np. na gościowy tryb.
Ale wiesz co? Jeszcze trochę i następne urodzinki będą w nowym lokum
@ann31 już coś wiesz? O której masz lekarza?
Jedyne co można spróbować i zadziałało np. u mojej babci, to informować wcześniej osoby dąsające się, nie lubiące zmian. One czasem potrzebują pół dnia żeby się przestawić np. na gościowy tryb.
Ale wiesz co? Jeszcze trochę i następne urodzinki będą w nowym lokum
@ann31 już coś wiesz? O której masz lekarza?
Ostatnia edycja: