reklama
martakratka
Fanka BB :)
Kari - bardzo Ci współczuję. Jesteś w domu, czy w szpitau? Wiem, że żadne słowa nie są w stanie pomóc, ale pamiętaj, że wszystkie tu jesteśmy z Tobą.... Trzymaj się dzielnie...U mnie de ja vu5 strata. Krwawie juz zywa krwia i mam skurcze
eh co za niesprawiedliwosc
![]()
membaris
ivvonka
@membaris spokojnie. Dotrwasz do tego czwartku i zobaczysz, że będzie dobrze. To już spore maleństwo i co za tym idzie - silniejsze. Najgorsze i najmniej pewne chwile masz już za sobą. 
@anja93 a co to za paskudztwo złapałaś? Może przedzwoń do lekarza, bo nawet w ciąży pewne leki są dozwolone.
A jak to od gardła to płukanki wodą obrzydliwie słoną lub mocną szałwią. Sprawdzone. Pomaga.
@anja93 a co to za paskudztwo złapałaś? Może przedzwoń do lekarza, bo nawet w ciąży pewne leki są dozwolone.
A jak to od gardła to płukanki wodą obrzydliwie słoną lub mocną szałwią. Sprawdzone. Pomaga.
membaris
Pewnie tak ale pierwszy raz aż takie kłucie mnie złapało. A zrobiłam też ostatnio badania krew i mocz. Wydaje mi się ze wszystko jest w normie co jedynie wyszły liczne bakterie w moczu :| ale to chyba nic groźnego?@membaris spokojnie. Dotrwasz do tego czwartku i zobaczysz, że będzie dobrze. To już spore maleństwo i co za tym idzie - silniejsze. Najgorsze i najmniej pewne chwile masz już za sobą.
@anja93 a może wybierz sie do lekarza rodzinnego?
reklama