• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny bardzo dziękuję za wsparcie. Przestraszyłam się nie na żarty, na szczęście dziś już się nie powtórzyło. Teraz byle do czwartku żeby sprawdzić czy wszystko okej
@kari21 strasznie mi przykro :* a może jeszcze jest nadzieja?

@membaris spokojnie. Dotrwasz do tego czwartku i zobaczysz, że będzie dobrze. To już spore maleństwo i co za tym idzie - silniejsze. Najgorsze i najmniej pewne chwile masz już za sobą. :)

@anja93 a co to za paskudztwo złapałaś? Może przedzwoń do lekarza, bo nawet w ciąży pewne leki są dozwolone.
A jak to od gardła to płukanki wodą obrzydliwie słoną lub mocną szałwią. Sprawdzone. Pomaga.

@membaris spokojnie. Dotrwasz do tego czwartku i zobaczysz, że będzie dobrze. To już spore maleństwo i co za tym idzie - silniejsze. Najgorsze i najmniej pewne chwile masz już za sobą. :)

@anja93 a co to za paskudztwo złapałaś? Może przedzwoń do lekarza, bo nawet w ciąży pewne leki są dozwolone.
A jak to od gardła to płukanki wodą obrzydliwie słoną lub mocną szałwią. Sprawdzone. Pomaga.
Pewnie tak ale pierwszy raz aż takie kłucie mnie złapało. A zrobiłam też ostatnio badania krew i mocz. Wydaje mi się ze wszystko jest w normie co jedynie wyszły liczne bakterie w moczu :| ale to chyba nic groźnego?
@anja93 a może wybierz sie do lekarza rodzinnego?

reklama
@kari21 kochana jak ochłoniesz napisz nam jak się czujesz? martwimy się wszystkie

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry