@kari21 życzę Ci,żebyś wygrała te walkę! Dasz radę, jesteś niesamowicie silna i musisz taka być dla Twoich maluchów,które masz w domku i ktore potrzebują Twojego uśmiechu

po burzy zawsze wychodzi słońce.
Dziewczyny, my właśnie wróciliśmy z urlopu,na którym był mega relaks i zdecydowaliśmy z grubej rury zaatakować klinikę leczenia niepłodności, co też dzisiaj uczyniłam

jestem mega zadowolona! Lekarz ogólnie powiedział,że jesteśmy ciężkim przypadkiem... Bo jesteśmy płodni

było mega profesjonalnie, z klasą i czuje,że to był milowy krok. Lekarz zrobił USG, owulacja oczywiście była (na urlopie [emoji173][emoji106]) , homocysteine mam zbadać ponownie po suplementacji folianami i jak zejdzie do 7 to super. Ogólnie polecił foliany i metylowane B12 z solgaru. Zlecił mi test obciążenia glukoza, gdyż może to być wg niego powód, bo mam problemy z wagą (nie mogę przytyć) i poronienie w sumie też może mieć z tym związek. Wyniki badań mam wysłać SMSem do niego i od razu będzie wdrażał dalsze działania. Pięknego dnia Wam życzę [emoji295]
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom