nafoczka
Moderatorka
tak mi świtało, ze ktos tu chciałBiorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak mi świtało, ze ktos tu chciałBiorę z przyjemnością! U mnie walka o każdy kilogram.
Napisane na MI 4LTE w aplikacji Forum BabyBoom
Kari teraz będzie dobrze!!! No ale dobrze ich nazwałaś... Skrajna nieodpowiedzialność z ich strony :/Kochane wpadam w totalnym szoku. Moje krwawienie to NIE bylo poronienie!! Dzidzius jest, ma 13mm, bije serduszko. Nadal jest zrodlo krwawienie niedaleko niego wiec wszystko jeszcze sie moze zdarzyc. I teraz prosze, powiedzcie ze ci zasrancy sa normalni. Od tygodnia nie biore lekow na podtrzymanie a biore antydepresanty bo mowili ze poronilam bez sprawdzenia!krwawilam tydzien ze skrzepami, nikt sie nie zainteresowal! Dzieki temu moglam sobie tyle zaoszczedzic i temu biednemu malenstwu!