• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane dziekuje :) za tydzien przylatuje tesciowa odciazyc mnie calkiem od wszystkiego. Uradowana z kolejnego wnuka powiedziala ze bedzie sprzatac gotowac i na rekach nnie nosic i moze cionajmniej tak do maja [emoji23] dla mnie super ale mina mojego meza warta miliona... za mama swoja nie przepada i mowi ze po tygodniu osiwieje. Tak ze oby tydzien jeszcze i bede odciazona od wszystkiego.

reklama
Witam mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?

Ostatnia edycja:
Wkesj mam do was pytanie. Jestem po dwóch poronieniach obecnie jestem w koleinej ciąży i pierwsza beta wyszła 217.34 i po 48h wyszedł mały przyrost 256.26 czy kiedyś któraś miala tak mały przyrost i było ok ?
Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj wśród nas. Chyba żadna z nas nie miała tak małego przyrostu :-( pp 47 godzinach bhcg powinna być wyższa o co najmniej 60%.... Czy badanie jest z dzisiaj? Jeśli tak powtórz w poniedziałek, zobaczysz jak wygląda sprawa. Może to błąd laboratorium, a jeśli nie to niestety nie rokuje ten przyrost dobrze :-(

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj robiłam betę. Mam zamiar w poniedziałek isc ja powtórzyć :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry