agatush
Moderatorka
W ciąży nie piłam, ale pije teraz a karmię piersią.Dziewczyny co myslicie o karmi w ciazy? Mozna nie mozna?strasznie za mną chodzi. Jak nigdy
![]()
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
W ciąży nie piłam, ale pije teraz a karmię piersią.Dziewczyny co myslicie o karmi w ciazy? Mozna nie mozna?strasznie za mną chodzi. Jak nigdy
![]()
Dziewczyny co myslicie o karmi w ciazy? Mozna nie mozna?strasznie za mną chodzi. Jak nigdy
![]()
Jak wypijesz kilka łyków to nic sie nie stanie.![]()
Ooo miałam fazę na piwo z sokiem. Mąż sobie zrobił, bo stwierdził, że sok malinowy jest dobry na przeziębienie. No i kusiło bardzo, ale nie wypiłam. Wybrałam zamiennik: herbatę z sokiem.
A od jutra będzie herbata z imbirem, ponieważ, że, albowiem znów mi niedobrze jest.
o to nie tylko mi jęzor sterczał na widok piwaW ciąży nie piłam, ale pije teraz a karmię piersią.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
maz ostatnio kupil piwo dziki sad sliwkowy no normalnie az slinka cieknie i to doslownie, a nigdy tak nie mialam A cydr? Może to by Cię poratowalo ? Ja kupowałam cydr bezalkoholowyFaze na piwo z sokiem mam teraz w ciazy caly czas, to jest chyba jedyna moja zakazana zachciankamaz ostatnio kupil piwo dziki sad sliwkowy no normalnie az slinka cieknie i to doslownie, a nigdy tak nie mialam
ale kilka lykow karmi mnie nie ratuje jak juz to cale haha, ale chyba jednak odloze na lepsze czasy :-) @ivvonka znow sie zaczynasz zle czuc?? Ale z drugiej strony to dobry znak, ze wszystko jest git :*
a nie przepraszam miał <0,1 % [emoji23]
Ja pije Bavarie jeśli już mi się chceDziewczyny co myslicie o karmi w ciazy? Mozna nie mozna?strasznie za mną chodzi. Jak nigdy
![]()