Cleopatra_83
Fanka BB :)
Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, przepełnionych wiarą, nadzieją i miłością. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Monia - ja czekam na @ , trzeci po stracie. Nie sądzę żebyym w tym miesiącu zobaczyla 2 kreski. Jakos opadl mi entuzjazm i chęci do starania sie o maluszka.Magnez to ja łykam albo Magvit b6 albo Maglek b6 no i Magne b6 tez dobry.
Niby ten cylk mialam sie nie nastawiac ale podświadomie mysle czy się udalo czy nie wczoraj kupilam test i dzis zatestowalam ale biel pewnie za szybko bo dzis dopiero 24dc ale myslam ze moze chociaz cień cienia zobacze....
Kto ze staraczek w najbliższym czasie testuje ? @Totois30 @martakratka ???
@Maggy39 przyszla juz @po zabiegu ?
@kari21 oby juz bylo tylko dobrze czekamy na wiesci po usg
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
to jak wejdziesz do gabinetu to popatrz się na lekarza i powiedz: "Dzień dobry, o widzę, że Pan doktor po świętach to też jakby taki okrąglejszy"Ps. Ciąza i swięta sprawily ze jak stane jutro na wadze u lekarza to moge przejsc samą siebie![]()