• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@natala95 może być i tak. Czasem się zdarza, ale tam się od razu nie martw, dobra? :) Możliwe, że jak w czwartek będziesz szła na wizytę to już będzie wszystko ok.

@8mela3, witaj. Gdzieś mi tu umknęłaś w dzisiejszym zamieszaniu radosnym kreskowym.
Trzy miesiące to sporo na złapanie oddechu i uspokojenie się. Życzę Ci, żebyś od razu po pierwszym cyklu starań mogła nam tu się pochwalić testem dwukreskowym.

@Totois30, @martakratka, tak w ogóle to widzę tu bardzo ładny wiosennny początek. Ładnie się zgadałyście, ładnie :)

reklama
@natala95 może być i tak. Czasem się zdarza, ale tam się od razu nie martw, dobra? :) Możliwe, że jak w czwartek będziesz szła na wizytę to już będzie wszystko ok.

@8mela3, witaj. Gdzieś mi tu umknęłaś w dzisiejszym zamieszaniu radosnym kreskowym.
Trzy miesiące to sporo na złapanie oddechu i uspokojenie się. Życzę Ci, żebyś od razu po pierwszym cyklu starań mogła nam tu się pochwalić testem dwukreskowym.

@Totois30, @martakratka, tak w ogóle to widzę tu bardzo ładny wiosennny początek. Ładnie się zgadałyście, ładnie :)
Staram się nie martwić , w czwartek wizyta w sobotę beta ahh ... Ciężko ciężko ciężko ale trzeba byc dobrej myśli

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

Wizytę mam w czwartek ... Tak jak mialam mieć normalnie więc poczekam staram się nie przemeczac ale łatwo nie jest majac male dziecko w domu ..... A Ty mialas samoistne ?przepraszam ze przypominam i wypytuje Ale jestem pierwszy raz w takiej sytuacji

Tak. Poroniłam samoistnie. Nie miałam żadnego czyszczenia, ale bardzo długo krwawiłam. Spokojnie - możesz pytać o wszystko. Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku masz pełno roboty, ale staraj się nie dzwigać chociaż i nie męczyć.

ivonka - bede się cieszyć dopiero jak beta dobrze będzie rosła. Poprzednim razem był mały przyrost i tego się boję niestety bardzo.

Tak. Poroniłam samoistnie. Nie miałam żadnego czyszczenia, ale bardzo długo krwawiłam. Spokojnie - możesz pytać o wszystko. Wyobrażam sobie, że przy małym dziecku masz pełno roboty, ale staraj się nie dzwigać chociaż i nie męczyć.
Staram się ale czasami jednak musze ja wziąć i ponosic tak jak np w nocy placz był od 23 do 6 rano ... A ja za to ja zombie się dziś czuje

@martakratka ale super !!!!! Mi lekarz powiedział ze jak tylko zobacze 2 kreseczki na tescie to mam sie zjawic i da mi leki na podtrzymanie wiec nie ma na co czekać oby byl jak najszybciej wolny termin :)
@8mela3 witaj w naszym gronie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czemu ale martwi mnie ze coś nie tak bo dziwnie mnie kuje brzuch nie wiem czy to tak może być czy nie A nie chce wyjść na głupia i latać od razu do lekarza , po za tym nawet za bardzo nie mam jak :( a nie chce trafić do szpitala

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry