martakratka
Fanka BB :)
NoCudne dwie krechy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
NoCudne dwie krechy![]()
Myśleć będziesz czy ją zrobisz czy nieNoAż mi się płakać chce... Mój W mi zabronił iść robić tą betę.... Już mnie zna borok... Jakakolwiek mi nie wyjdzie, znowu będę myśleć, analizować i się stresować. No ale i tak pójdę - w tajemnicy
![]()
Będę myśleć o wyniku - bo i tak ją zrobię... Dzisiaj jeszczeMyśleć będziesz czy ją zrobisz czy niezrób raz, później przyrost i wystarczy
kolejny pkt wizyta u ginekologa
trzymam kciuki :*
Dziewczyny dzwonili z wynikami krwi na screening test i qyszlo mi ryzyko zespolu downa az 1:5 [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji24] jakie mamy szanse? Jestem zalamana czy zntqkim wynikiem dziecko nadal moze byc zdrowe [emoji24] [emoji24] [emoji24] czekam na tel z data na amniopunkcje....
Nie dziękuję Kochana....@martakratka co za niespodzianka!!! Trzymam kciuki mocnoooo!!!![]()