Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślimy pozytywnie - ok? Tym razem się uda... Wiesz kiedy miałas owulację?Mnie i @martakratka bolal brzuch na fasolke a myslalaysmy ze @jestem bardzo dobrej mysli i pozytywna i wlasnie zimna krew ale z tylu glowy sie po prostu boje
![]()
Troszkę lepiej , czekam z niecierpliwością na czwartek i na wizytę .... Chyba jak usłyszę od lekarza ze tam wszystko w porzadku to dopiero się uspokoje ...A jak Ty się dziś czujesz?
To wyglada na to, że jestem opóźniona jakieś 2 tygodnie za TobąTak jak pisalam, mysle ze 14 dc czyli 16 marca ale nigdy nie bylam pewna na 100 pro, teraz tez nie robilam testów. Po prostu wtedy sobie wszystko juz zaplanowalam i najtrudniej bylo to odkrecic w glowie. To wszystko co mialo byc, zniknelo. Takze staram sie nie wizualizowac tylko sie cieszyc sie kropkiem tu i teraztydz temu we wtorek gin zobaczyl juz kropke czyli pęcherzyk ciazowy
![]()
To tylko 2 dni. Zobaczysz - że będzie wszystko dobrzeTroszkę lepiej , czekam z niecierpliwością na czwartek i na wizytę .... Chyba jak usłyszę od lekarza ze tam wszystko w porzadku to dopiero się uspokoje ...