Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie martw sie na zapas kiedy masz kolejne usg bedzie dobrze glowa do góry [emoji8][emoji8][emoji8][emoji176]Dziewczyny, musze wam napisac. Jak zakodowac sobie i wierzyc w to ze bedzie dobrze? Zaczynam bac sie powtorki. Wczoraj obraz usg pokazal tyle ile udalo sie rozwinac wtedy. Potem rozwoj stanal. Chce wierzyc ze bedzie dobrze ale sie martwie![]()
Tez Mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze@natala95 dzieki, tydz temu bylam cala w skowronkach ze zachodze i dalej jestem plodna a tu znow zaczynam sie martwic wrrr..bede dobrej mysli ze wtedy to przypadek a teraz bedzie klasausg 26.04 wiec jeszcze 2 tyg i dzien..a usg Ci zrobi na pewno mi robili jak dosc mocno krwawilam. W takiej sytuacji robia..mam nadzieje ze wszystko dobrze:*
Nie dopuszczaj do siebie żadnych złych myśli. Będzie dobrze - i tyle. Mówię Ci to jaDziewczyny, musze wam napisac. Jak zakodowac sobie i wierzyc w to ze bedzie dobrze? Zaczynam bac sie powtorki. Wczoraj obraz usg pokazal tyle ile udalo sie rozwinac wtedy. Potem rozwoj stanal. Chce wierzyc ze bedzie dobrze ale sie martwie![]()