• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Słyszałam tylko, że dziwnie w Holandii to wygląda jak ciąża przebiega bez problemów. Co do reszty nie wiem. A tam są na przykład prywatni lekarze ginekolodzy? Czy wszystko w ramach państwowej opieki?

Słyszałam tylko, że dziwnie w Holandii to wygląda jak ciąża przebiega bez problemów. Co do reszty nie wiem. A tam są na przykład prywatni lekarze ginekolodzy? Czy wszystko w ramach państwowej opieki?

Nie ma prywatnych, ginekolog tylko przyjmuje w szpitalu bo podstawowe badania ginekologiczne robi lekarz rodzinny. Co miesiąc płaci się ubezpieczenie które pokrywa część leczenia.
Mam nadzieje ze tym razem zapewnią mi odpowiednią opiekę...

@ivvonka w holandi nie ma podtrzymywania ciazy. To pozostawia sie naturze. Wiem, bo mialam siostre z ciaza zagrozona poronieniem. Odklejalo sie jej lozysko. Na szczescie byla w polsce u lekarze zareagowali. Dostala leki, jak wrocila do holandi kazali jej wszystko odstawic i wracac do pracy. Tam sluzba zdrowia jest dziwna.

reklama
@ivvonka w holandi nie ma podtrzymywania ciazy. To pozostawia sie naturze. Wiem, bo mialam siostre z ciaza zagrozona poronieniem. Odklejalo sie jej lozysko. Na szczescie byla w polsce u lekarze zareagowali. Dostala leki, jak wrocila do holandi kazali jej wszystko odstawic i wracac do pracy. Tam sluzba zdrowia jest dziwna.
To jest strasznie dziwny kraj z tego co slyszalam. Nie wazne sa wartosci rodzinne, opieka nad rodzicami itp. Nie chcialabym tam mieszkac.
.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry