Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ?Aha - no to daj znać późńiej. Trzymam kciuki, żeby było wszystko ok![]()
Ale i tak jeatem zła bo tu coś nie pasuje mi pierwsza beta u mojego gin wyszla 601 a w szpitalu już 156 to coś musiało się stać wcześniej ale czemu ja tak późno zaczęłam krwawic nie rozumiem tego [emoji22]Chyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ? Zobacz załącznik 846164
Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]@natala95 kochana, wszystko jest ok. Beta spada. Może jeszcze spaść. 601 to mogła być beta przed poronieniem. Krwawienie nie musi wcale nastąpić od razu w momencie kiedy już następuje koniec. Może przyjść nawet po kilku dniach od straty. W tym czasie beta już spada. Stąd mogła być taka różnica.
Bedzie wszystko ok. Bardzo szybko spadla Ci ta beta. Super. To juz sie nie zamartwiajChyba już spadło prawidłowo to na usg powinno być wszystko ok prawda ? Zobacz załącznik 846164
Nie zamartwiaj sie. Wszystko jest ok.Ahhh i znów mi smutno [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]