Marika92
Fanka BB :)
Dlaczego nie masz dobrych przeczuć????Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro o 12:40 kciuki... wszystko się jutro okaże- jakos nieam zbyt dobrych przeczuc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dlaczego nie masz dobrych przeczuć????Dziewczyny trzymajcie za mnie jutro o 12:40 kciuki... wszystko się jutro okaże- jakos nieam zbyt dobrych przeczuc...
[emoji3]@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialojuz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci
woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke
@ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte
@asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.Dlaczego nie masz dobrych przeczuć????
Będzie dobrze musi być dobrze , grunt to pozytywne myślenie ;* trzymam kciukiNie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
Wypluj te słowa bo po du... dostaniesz!!! Mdłości raz są raz ich nie ma, tak samo jak ból piersi i wiele wiele innych objawówNie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.
Będzie dobrze zobaczyszDziewczyny trzymajcie za mnie jutro o 12:40 kciuki... wszystko się jutro okaże- jakos nieam zbyt dobrych przeczuc...
@martakratka pamietam jak mi kazalas byc dobrej mysli i mowilas ze teraz bedzie dobrze! super ze wizyta juz jutro ale zlecialojuz sie nie moge doczekac Twoich dobrych wiesci
woah ale az tak Cie mecza mdlosci..mnie ostatnio tylko wieczorem mdli, nie ma tragedii a jest troche spokoju o fasolke
@ivvonka kciuki to trzymamy my.Ba, kciuki, mysle o was bardzo duzo i licze na pozytywny rozwoj wydarzen:* @natala95 kciuki za dobra wizyte
@asiaxkk czesc Ci czyli juz sie staracie, super: * dlugo staraliscie sie o pierwsza ciaze? 3Mam kciuki za szybkie zafasolkowanie!
Nie wiem Marika, sama nie wiem. Od dwoch dni juz nie mam takich mdlosci jak wczesniej. Jakos mam w glowie wizję siebie jak wychodze z gabinetu z lzami w oczach. Bardzo sie boję. Naprawdę bardzo.