• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
porcelana trzymam kciuki, abyś dostała leki i aby udało się bez zabiegu tak jak u mnie.

natala95 moja pierwsza miesiączka była bardzo intensywna, szczególnie pierwsze 3 dni i trwała dłużej niż zazwyczaj. Brzuch mnie bolał jak zawsze.

@natala95 mnie sie po zabiegu pierwsza @przedluzala, cieklo i cieklo, powoli robilo sie slabo, a krew byla jasnoczerwona i gin odeslal mnie do szpitala gdzie mialam zabieg. Moze byc obfita tylko obserwujesz, czy nie ma anomalii typu jasna krew, zawroty glowy, poczucie oslabienia to do gina na konsultacje

@natala95 mnie sie po zabiegu pierwsza @przedluzala, cieklo i cieklo, powoli robilo sie slabo, a krew byla jasnoczerwona i gin odeslal mnie do szpitala gdzie mialam zabieg. Moze byc obfita tylko obserwujesz, czy nie ma anomalii typu jasna krew, zawroty glowy, poczucie oslabienia to do gina na konsultacje
Hmmm nie no jasna nie jest raczej ciemna ... Ale dużoooo , a slabo to mi bylo dziś trochę ale to raczej i upał sie tu przyłożył i zmęczenie ....

Dziewczyny, a jak to jest z tą grupą krwi? Ja mam BRh- (ujemny). Czyli dostanę jakiś dodatkowy zastrzyk z immunoglobulina, tak?

P.S. Zaczynam coś czuć, chyba się zaczyna coś dziać, i to już chyba nie moja psychika. Możliwe, że tak szybko???

@ivvonka @anja93 @membaris @muza_ton @Marika92 wiecie co czlowiek zmeczony z jakims problemem to normalnie glupi jest. Juz wszystko rozumiem z tymi badaniami. Ale kolejne pytania:D w ktortm tyg schodzilyscie z luteiny? Ja biore 3 razy dziennie a gin mowi ze juz moge brac 2 a ja sie boje juz schodzic:D
@Totois30 ja w ogóle nie brałam luteiny, sam Duphaston plus wit i inne ;)
A juz nie mogę spać, dzis wizyta o 9 i już rozmyślam:/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry