Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej ja troszkę jestem/będę nieobecna. Ok 24tej wocilam ze szpitala bo M został. W sumie to na tym etapie nic nie wiedzą ale że jest pacjentem wysokiego ryzyka przez brak nerki ktora go teraz boli, no i ta temp od 4 dni do 40 st do tego spuchl i problem z oddychaniem i doszła mu biegunka. No a żeby jeden problem to za mało to jeszcze z Wiktorem po pracy gonilam do laryngologa bo na uszka narzeka i placze
Foczusiu! Trzymamy kciuki. Załatwiaj wszystko co ważne, tylko daj nam znać od czasu do czasu co u Was na froncie. S my tutaj grzecznie poczekamy na Mamę Foczkę. Buziaki ogromne!!Hej ja troszkę jestem/będę nieobecna. Ok 24tej wocilam ze szpitala bo M został. W sumie to na tym etapie nic nie wiedzą ale że jest pacjentem wysokiego ryzyka przez brak nerki ktora go teraz boli, no i ta temp od 4 dni do 40 st do tego spuchl i problem z oddychaniem i doszła mu biegunka. No a żeby jeden problem to za mało to jeszcze z Wiktorem po pracy gonilam do laryngologa bo na uszka narzeka i placze
@nafoczka, jejku no, niech już się polepszy, pliss... Ty może weź jakieś wolne na dzisiaj, bo się zabiegasz kobietko. Masz jakieś wsparcie od rodziny czy tak sama wszystko?
@asiaxkk no, a kiedy pierwsze dzień dobry w gabinecie?
@Syl92 co do badań to słuchaj lekarza, bo te opinie są różne. Jak mówi, że lepiej po 6 tyg.to tak zrób. Torbielki też miewałam czasem, wchłaniały się i to jest bardzo częste. Także po 3 cyklach to śladu nie było. Z bakterią, też myślę, spokojnie uporasz się przed staraniami... No a później to już tylko przyjemne z pożytecznym.![]()