Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja zrobiłbym i dziś i jutro ranoDzięki za kciuki monia_l
Ja testu nie robilam bo nie chcialam sobie odbierac tej nadziei...bo jak mnie nic nie bolalo to chciałam zaczekac do @ a jak nie przyjdzie to zaraz test ale brzuch boli jak przy @ no i to wczorajsze leciutkie jednorazowe plamienie... Dzisiaj że strachu sprawdzam podczas każdej wizyty w toalecie ale na szczęście nic....
Myślicie że mogę zrobić dzisiaj? I wyjdzie wiarygodny? Czy jutro rano lepiej? Bo Oczywiście jak by wyszła dzisiaj jedna krecha to bym sobie wkrecala że zafalszowany bo nie z porannego itd....
Bierze sie od 1 dnia cyklu? Mam nadzieje, ze na mnie zadziala. Zeby chociaz wyregulowal cykle, zebym wiedziala, kiedy owulacja@Aggs, tak pomógł mi. Możesz spróbować przez trzy cykle, ale nie więcej, bo tylko tyle można jednorazowo. Nie każdemu jednak pomaga, czasem organizm na jego działanie nie reaguje.