@anutka1988 aaj nie wiem czy to hormony, czy nazbierało się już tego wszystkiego,ale chodzę jak tykająca bomba.. jeszcze mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia, bo kończę semestr na uczelni i na niczym skupić się nie mogę 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.....i może dlatego ta "wredota" nie chce przyjść..@anutka1988 aaj nie wiem czy to hormony, czy nazbierało się już tego wszystkiego,ale chodzę jak tykająca bomba.. jeszcze mam mnóstwo rzeczy do ogarnięcia, bo kończę semestr na uczelni i na niczym skupić się nie mogę![]()

@muza_ton mogę mieć pytanie jak załatwiałaś taki turnus odchudzający? Jakie wymogi musialad spełnić? Myślę o swojej mamie bo ma duży problem z otyłością i nie wiem już co z nią zrobić:/ chciałam napisać na priv,ale nie wiem jak;p
Turner z reguły to przypadek,więc kochana myślę,ze bedzie dobrze,a tym bardziej jeśli to chlopiec. Duzo zdrowka wam zycze i szczesliwego rozwiązania.U mnie pierwsza córka z zespołem Turnera.. Teraz z usg wychodzi na to że synuś zdrowy. Ale amnio nie robiłam
Super wieści ze tak szybko wszystko się zagoiłoDziewczyny miala wczoraj wizyte;16 dni po lyzeczkowaniu. Beta zeszla do 1,7 i juz mialam owulacje. Teraz czekam na okres i po pierwszym mozemy sie starac. Wszystko sie dobrze zagoilo . Oderchnelam . Teraz chce sie postarac aby odstawic mloda Od piersi.
Ja tez po pierwszej miesiączce dostałam zielone światło, jeśli chodzi o mój stan zdrowia to wszystko ładnie się zagoiło. Lekarz powiedział, ze zaleca się ok. 3 m-ce ale on już teraz nie widzi przeciwwskazań. Nastawiłam się na odczekanie 3 cykli i wtedy zacząć działać. Sprawdzić jak będą wyglądać kolejne cykle. I właśnie teraz czekam na 2 @ i od poniedziałku cicho. Jak u was wyglądają te pierwsze cykle po poronieniu i łyżeczkowania ??Dziewczyny miala wczoraj wizyte;16 dni po lyzeczkowaniu. Beta zeszla do 1,7 i juz mialam owulacje. Teraz czekam na okres i po pierwszym mozemy sie starac. Wszystko sie dobrze zagoilo . Oderchnelam . Teraz chce sie postarac aby odstawic mloda Od piersi.