Lu_cy
Fanka BB :)
Wymazu nie możesz Ale badanie na zespół do 6 tygodni. Ja wymaz robiłam z 2 miesiące poTo ten pakiet za 330 też robiłam właśnie tylko tego zespół nie ale teraz pobporonieniu nie mogę od razu zrobić tak gin mówił
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wymazu nie możesz Ale badanie na zespół do 6 tygodni. Ja wymaz robiłam z 2 miesiące poTo ten pakiet za 330 też robiłam właśnie tylko tego zespół nie ale teraz pobporonieniu nie mogę od razu zrobić tak gin mówił
Niedługo zwalniam brzuszek i zarażam wszystkie ciążą - czary Mary zwalniam brzuszek u każdej z was powstaje okruszekhahahahaha
Trochę obaw, trochę strachu ale mam nadzieję że jakoś to będzie [emoji14] jeszcze nie wiem czy sn czy cc stąd obawy bo nie wiem na co się nastawić a strasznie boję się ccehh no zobaczymy co to będzie
![]()
@Marika92 trzymam kciuki,jesteś pod dobrą opieką będzie ok
@muza_ton fajnie masz już kompletujesz wyprawkę
Dominika czekamy na piękną betę!!
Ja dzisiaj wieczorem mam wizytę więc trzymajcie kciuki!!
Dalej rano mnie mdli i mam wymioty ale już sama nie wiem..człowiek po tylu stratach jakoś boi się uwierzyć że będzie dobrze.Na szczęście mam dużo pracy przy przetworach więc mam czym się zająć.
A jakie robiłaś badania? Ja się cały czas waham, czy robić po jednym poronieniu. Moj lekarz mi nie kazał... W poniedziałek tylko na toksoplazmoze pojade powtorzyc. Na hormonalne badania mam ostatni dzwonek w sumie.
Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche
)))
Napisz mi na priv jaka się to nazywa bym wiedziała co w laboratorium powiedziećWymazu nie możesz Ale badanie na zespół do 6 tygodni. Ja wymaz robiłam z 2 miesiące po
Właśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche
)))
UlalalaWłaśnie jestem po badaniu ginekologicznym i lekarz powi dział że szyjki prawie nie ma, rozwarcie na 2cm i żebym dużo chodziła teraz, najlepiej jak samo się zacznie jeszcze w tym tyg, powiedział że spokojnie mały jest na to gotowy a póki co wszystkie wyniki mam dobre i nam zielone światło na poród sn))) tak więc rozpoczynam akcje "sport" mama i chodzę po schodach i w ogóle dużo chodzę [emoji1] powiedział że indukowanie porodu to jednak ingerencja w organizm ale jeśli nic w tym tyg się nie wydarzy w pon będzie oksytocyna bo dłużej przy nadciśnieniu nie można czekać a do tego spadają mi płytki krwi, ale na ten czas wszystko pod kontrolą i pozwolenie na naturalny [emoji1] mam radoche
)))
Hej @muza_ton gdyby nie to ze mnie oznaczylas nawet bym nie zauwazyla tych postow bo nie jestem juz na biezaco. U mnie dooobrze odpukac. Mam juz maly problem z obracaniem sie na lozku bo brzuszek mi tak nagle wyskoczyl hehe@Lu_cy zapraszamy serdecznie.
@anja93 @membaris a co tam u Was? @membaris masz już pewność co do płci??
@jagoda87 bardzo mi przykro, jednak potraktuj to jako pierwszy dzień ciąży bo napewno zaraz sie uda. Nie smutaj się.
@ivvonka uczucie jest mega gdy tu Cię kopnie tam Cie wypchnie albo smera jak szalone :-)
@Dominika000 ogromne gratulacje. Życzę szczęśliwej i bezstresowej ciąży.
A @kb.karola90 to Ty też czekasz teraz na @??
szykuje tez wyprawke, wiekszosc rzeczy np wozek czy ubranek juz mam