Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny nie jesteście stare! Ja mam 40 lat, troje dzieci , w styczniu poronienie a to moje testy[emoji5] ten wyżej z piątku , na dole dzisiejszy. W poniedziałek idę na betę ...mam nadzieję na szczęśliwy finał ale podchodzę do tego spokojnie co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu, tylko spokoj i pozytywne myślenie[emoji6] Zobacz załącznik 870459
@Tutti_frutti_by-Iga rozkrecila sie 4go i ile trwala? No chyba tego 4go bym liczyla ale sama nie wiem, jak symboliczne plamienia to chyba 4go...
Ja dostałam 19 czerwca i już dzisiaj tylko słabe plamienie. A zawsze to tydzień przynajmniej miałam... Więc też jakoś krócej.Trwała do 7/8 mniej więcej czyli w sumie krótko .
swoimy zębiskamy, że jak wyjęłam rękę z akwarium to mi na palcu wisiał. Musiałam go strzepnąć.