Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo tanio, ja kupowałam najtaniej 27,99 po obdzwonieniu aptek, a w osiedlowej jest nawet za ok. 40 zł.dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo

Super;*Jest serduszko![]()
Gratulacje :-)Jest serduszko![]()
U nas Apteka Słoneczna jest najtańsza.Zawsze kolejki.Chociaż nie wszystkie produkty mają najtańsze.dziewczyny po ile kupujecie duphaston? ja dziś byłam w szoku jak wykupywałam bo u nas w aptece i w większości gdzie pytałam jest ok 29,99 a dziś byłam u arelgologa i w przychodni jest apteka słoneczna i tam wykupiłam po 19,99 zł za opakowanie ciekawe skąd taka rozbiężność cenowa bo 10żl na opakowaniu to bardzo dużoooo
Super. GratulujęJest serduszko![]()