agatush
Moderatorka
Już sprawa dublu załatwiona :-) a co do serduszka to ja wierzę że będzie ok :-*@agatush łoj coś się zdublowało. sorry.
@kasiula222 wąska jedna z tętnic (przy prawidłowych przepływach) i delikatna asymetria jednej z komór.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już sprawa dublu załatwiona :-) a co do serduszka to ja wierzę że będzie ok :-*@agatush łoj coś się zdublowało. sorry.
@kasiula222 wąska jedna z tętnic (przy prawidłowych przepływach) i delikatna asymetria jednej z komór.
ale pięknie, ale zadroszcze i pojade jak mi dzieci podrosną bo to dla mnie podróż przez całą Pl@ivvonka bardzo dobre wieści. A serduszko ocenią za 3 tygodnie jak będą mieć dobry widok i okaże się że wszystko jest dobrze. Ala wstydliwa jest jak widać. Od małego nie chętnie pokazuje swoje walory.
A mi dziś nogi napuchły. I leżę na leżaku z nogami w górze. A słoneczko dopisuje od niedzieli. Pozdrowienia z nad morza.Zobacz załącznik 873560
Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale zechcesz moze powiedzieć, jak dlugo sie staraliscie? Byly jakies problemy hormonalne wcześniej?Dziewczyny kiedy po porodzie przedwczesnym/ poronieniu warto zbadać poziom prolaktyny zeby zobaczyc czy jest odpowiedni I zapobiec ewentualnemu braku owulacji ?