• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Patuska ja zawsze raz a konkretnie .. Bo tak codziennie to też nie ma co szaleć bo plemniki są słabsze , dziś test owulacyjny wyszedł pozytywnie więc dziś raz i tyle uda się to się uda nie to trudno , chodź wiadomo chciała bym by się udało a częste przytulanki nie bardzo chyba pomogą bo plemniki żyją chwilkę więc moze zaskoczy tak jaka ostatnim razem
Ja z kolei czytalam, zdaje sie ze na mamaginekolog, ze najlepiej aby sperma byla co dwa dni wymieniana, wiec jesli seks jest rzadko, to mezczyzna powinien sam o to zadbac. Podobno jesli jest kilkudniowa to plemniki sa mizernej jakosci
@Malaga00 czesc, przykro mi. Masz juz dzieci? Na tak wczesnym etapie to mogl byc taki powod, ze zarodek byl bardzo chory. Obysmy sie spotkaly na kwietniowych mamach;)

reklama
Ja z kolei czytalam, zdaje sie ze na mamaginekolog, ze najlepiej aby sperma byla co dwa dni wymieniana, wiec jesli seks jest rzadko, to mezczyzna powinien sam o to zadbac. Podobno jesli jest kilkudniowa to plemniki sa mizernej jakosci
@Malaga00 czesc, przykro mi. Masz juz dzieci? Na tak wczesnym etapie to mogl byc taki powod, ze zarodek byl bardzo chory. Obysmy sie spotkaly na kwietniowych mamach;)
Patuska a jak u Ciebie ? Robiłaś test?

@Malaga00 jasne, czesc:) jak wczesna to udalo Ci sie oczyscic samoistnie? Takze nic tylko dzialac, dlugo sie stsraliscie? Bedzie dobrze:)
@Dagmarka1991 to tez byla moja pierwsza ciaza..mialam zachcianki, bol piersi, prawie miesiac po tescie mialam pierwsza wizyte. A Pan dr ze nie ma dla mnie dobrych wiadomosci ojesu jak zly sen to bylo info koszmar. Ciaza sie nie rozwiajala, nie pojawil sie zarodek. 2 tyg czekalam az sie zacznie poronienie, czekanie tez bylo ciezkie ale oczywiscie nie zaluje, mialam czas jesli by sie zaczelo zawsze na powrot do domu i przezycie tego. Ale mialam potem mysli:/ ze sie nigdy nie uda, ze adopcja, a tak bardzo chcialam szybko zaskoczyc...potem sie zaczytalam w forum i wiedzialam ze na wszystko jest rozwiazanie, pomyslalam w koncu sie uda i jakos bez wiekszego ciśnienia i wtedy sie udalo:) a o pierwsza ciaze ile sie staraliscie?Powodzenia:)
No właśnie teraz dostałam @ pierwszą po poronieniu w 24 dc strasznie szybko i oczyszcza się dalej ;o strasznie mocno krwawię, skrzepy itp i boli strasznie. Ide do kontroli za 2 tyg zobaczyć jak w środku jest [emoji21]

Nie mam dzieci [emoji20] W zeszłym roku poroniłam, ale nie staraliśmy się. Teraz staramy się 4 miesiące. Tzn po prostu się nie zabezpieczamy, ale ciąży nie ma. Dostałam metformax bo mam pcos i zobaczymy jak w tym cyklu z owulacją

@Malaga00 no to jasne koniecznie wizyta u lekarza i zielone swiatlo:) oby akurat przed owy dostac zielone;) tego Ci zycze zebys bylas super w srodku;) jak bierzesz leki to dobrze, tzn dobrze ze znasz wroga, wiele dziewczyn traci ciaze i nie wie czemu i szuka problemow np w immunologii a to kosztowne i wiadomo meczace. Ale kochana teraz z wypowiedzi do Patuśki nie zrozumialam, stracilas juz 2 ciaze? Czy ta 1 teraz? To byla pierwsza tak?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry