• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja leżałam z takimi na sali w szpitalu. Co godzinę na fajce. A ciąża na podtrzymaniu cały czas. Niestety życie jest niesprawiedliwe
Najgorsze jest to, że dookoła mnie wszystkie koleżanki zachodzą bez problemów i ciąża przebiega bez problemów. Minęło już trochę czasu, ale trudno się otrząsnąć. Macicę dokładnie po miesiącu od poronienia miałam prawidłowych rozmiarów.

reklama
Najgorsze jest to, że dookoła mnie wszystkie koleżanki zachodzą bez problemów i ciąża przebiega bez problemów. Minęło już trochę czasu, ale trudno się otrząsnąć. Macicę dokładnie po miesiącu od poronienia miałam prawidłowych rozmiarów.
Ja jak wróciłam po L4 do pracy to 3 dziewczyny zaszły w ciążę. Trzeba do tego podchodzić na chłodno. Nasze dzieci po prostu zmieniły datę urodzenia i musimy na nie poczekać

Ja jak wróciłam po L4 do pracy to 3 dziewczyny zaszły w ciążę. Trzeba do tego podchodzić na chłodno. Nasze dzieci po prostu zmieniły datę urodzenia i musimy na nie poczekać
Ja byłam chora w tym czasie, jak poroniłam. Katar, kaszel, kichanie, wysoka temperatura i opryszczka wargowa. Jak poszłam na wizytę, to Pani doktor powiedziała: infekcją Pani nie pomaga dzidziusiowi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry