kasiula222
Fanka BB :)
Robiłam tarczycę prolaktynę. Homocysteine kwas foliowy b 12 i badania na mutacje Mthfr teraz po poronieniu przeleczylam się na infekcje intymnaA jakieś szczegółowe badania robiłaś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Robiłam tarczycę prolaktynę. Homocysteine kwas foliowy b 12 i badania na mutacje Mthfr teraz po poronieniu przeleczylam się na infekcje intymnaA jakieś szczegółowe badania robiłaś?
Rozumiem. Tarczycę mam ok (tsh, ft 3, ft 4 - książkowo), morfologia w porządku. Konfliktu serologicznego nie mamy z mężem. No cóż, narazie się staramy, a niektórzy wpadają, używając prezerwatyw, a nawet tabletek antykoncepcyjnych - znam przypadki. Moja przyjaciółka z nadżerką urodziła zdrowego chłopca.Robiłam tarczycę prolaktynę. Homocysteine kwas foliowy b 12 i badania na mutacje Mthfr teraz po poronieniu przeleczylam się na infekcje intymna
Nie ma rguły czemu to tak jest ..Rozumiem. Tarczycę mam ok (tsh, ft 3, ft 4 - książkowo), morfologia w porządku. Konfliktu serologicznego nie mamy z mężem. No cóż, narazie się staramy, a niektórzy wpadają, używając prezerwatyw, a nawet tabletek antykoncepcyjnych - znam przypadki. Moja przyjaciółka z nadżerką urodziła zdrowego chłopca.
Dobranoc. Będę informować na bieżąco, co u mnie. Dzięki. Buziaki.Nie ma rguły czemu to tak jest ..
@jagoda87 A robiłaś betę?Powtórzyłam test rano... i obawiam się powtórki z zeszłego miesiąca druga kreska jest taka sama jak była w piątek...
Jagoda a ja było poprzednio ? Nie ciemniał test?Nie mam jak bety zrobić bo mieszkam w Holandii i tutaj nie robią. Nie zawsze kupuje te same testy.
Lekarka powiedziała, że można się starać już chyba po pierwszym cyklu. Zależy czy owulacja będzie, będzie mnie obserwować w tym cyklu, żeby sytuacja się nie powtórzyła. Akurat ja ma bardzo bolesną bo nawet podczas wymiotuje [emoji23] więc nie przegapie jej. Zaszłam w pierwszym cyklu przy wywołanej owulacji, ale potrzebowałam podtrzymać niestety, a nawet nie wiedziałam i eh poroniłam [emoji20] Zobaczymy jak w tym cyklu, teraz mam 3dc. Dziękuję kochana. No u mnie musiał być słaby zarodek [emoji53] Trochę się załamałam bo to już druga taka sytuacja ale się nie poddaje. Chociaż myślałam, że jestem całkowicie zdrowa i że jeden cykl i bum dzidzi ale jak widać nie można mieć wszystkiego od razu [emoji20] Ale się nie poddaje, może zobaczę upragnione 2 kreseczki i będę mogła doświadczyć tego cudu [emoji19] Ale nie ukrywam jestem trochę załamana. Moja lekarka tak samo, płakać mi się chciało na wizycie bo podeszła z sercem do mnie i jak już wychodziłam od niej to zatrzymała mnie i powiedziała że jej przykro, wtedy to już w ogóle chciałam płakać jak dziecko, ale zacisnęłam zęby [emoji21] Jestem już po 1 tabletce metformaxu i powiem wam, że ciężko, źle się czuje@Malaga00 no to jasne koniecznie wizyta u lekarza i zielone swiatlooby akurat przed owy dostac zielone
tego Ci zycze zebys bylas super w srodku
jak bierzesz leki to dobrze, tzn dobrze ze znasz wroga, wiele dziewczyn traci ciaze i nie wie czemu i szuka problemow np w immunologii a to kosztowne i wiadomo meczace. Ale kochana teraz z wypowiedzi do Patuśki nie zrozumialam, stracilas juz 2 ciaze? Czy ta 1 teraz? To byla pierwsza tak?