Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Flo albo Mój kalendarzykDziewczyny kochane polecicie jakaś dobra aplikacje do śledzenia cyklu, owulacji, dni płodnych, bo nie mogę trafić na dobrą
Dziękuję [emoji5][emoji11]Flo albo Mój kalendarzyk![]()
Ja tez mam od zawsze moj kalendarzyk.Dziękuję [emoji5][emoji11]
Jagoda a ja było poprzednio ? Nie ciemniał test?
Jagodka mocno trzymam za Ciebie kciuki...Tak, tez nie ciemniały [emoji17] jeszcze za dwa dni powtórzę znowu i zobaczę co będzie... bardzo bym chciała żeby jednak się udało
No próbujemy próbujemy, zobaczymy czy uda się w tym cyklu. Chciałabym do końca roku zajść, jak się nie uda to będziemy badać co jest nie tak jeszcze. Miałam problemy z tarczyca, z tsh ale ładnie się normuje. Ft4 ft3 też nie było rewelacyjne ale jest lepiej. I pcos tak nagle się uaktywniło, ale chyba teraz dużo kobiet na to choruje, na szczęście nie jest niewiadomo jak zaawansowane więc jedno dobre. Tak czasem jest właśnie, że już się chce szukać pomocy szykujemy się już do najgorszego i bum dzidzi [emoji4] Ja na razie odpuszczam, tzn będziemy się starać ale muszę umysł oczyścić bo za bardzo chciałam i to pewnie też blokujeWidzialam wczoraj w tv reklame testu ktory pokazuje ktory to tydzien ciazyciekawe jakoe sa efekty
@jagoda87 nie wiem co doradzic:/ dziwne tez mi sie wydaje ze w ogole cos pokazywalby test juz drugi cykl z rzedu, kiedys czytalam ze to tez nie swiadczy za dobrze:/ ale na razie badzmy dobrej mysli i cierpliwie czekajmy:* ale cholera ta beta duzo by dala..ech dziwny kraj:/ @Malaga00 tez tak mowilam ze trzeba poczekac na swoj cudek. No nic kochana na razie probujcie ja generalnie mialam plan B i C ale na razie Ci nic nie proponuje ale pamietaj ze jakby cos nie daj bose nie szlo to jest kilku specjalistow w kraju ktorzy kazdej babeczce zalatwia dzidziusia
ja mialam juz plan sie zapisywac ale nie zdazylam
![]()