Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jest różnica. Czyli fasolka rośnie.U nas w Polsce reklamują teraz testy które pokazują tydzień ciąży. Może poszukaj ich na necie zamiast betyDziewczyny pomęczę Was jeszcze ale wróciła mi nadzieja [emoji4] mój organizm jest dziwny bo z porannego moczu wychodzą słabsze testy niż z popołudniowego ( na dole z rana a drugi z teraz) oby tym razem się udało...Zobacz załącznik 878431
Nie jest niewskazane, tak jak kładzenie hybrydy na przykładDziewczyny czy uważacie, że farbowanie włosów w ciąży jest niewskazane?
Zwykle depilatory można.Witam nowe dziewczyny po weekendzie i trzymam kciuki za starające się.
Dziewczyny a macie jakieś info na temat używania depilatora w ciąży?Wiem że nie można stosować depilatorów laserowych a po maszynce jednak szybko odrastają.
O kurcze, super!!!! Widziałam też kolejny, piękne krechy!!!!Zrobiłam test rano i może jeszcze jest jakaś nadzieje..Zobacz załącznik 878277
Na górze dzisiejszy
Oczy ma tak uderzające piękne, że nie sposób się w nich nie zakochac[emoji7][emoji7][emoji7]@Margosia śpia poza tym pięknie przybiera na moim pokarmie
karmienie co 2h, czasami tylko ma kolki a tak jest mega kochany
Zobacz załącznik 878546
Jest różnica. Czyli fasolka rośnie.U nas w Polsce reklamują teraz testy które pokazują tydzień ciąży. Może poszukaj ich na necie zamiast bety
Straszne jest życie. Ja znowu leżałam sama. Jak zaczęło się wiedzie krwawienie poszłam do toalety. Poleciały skrzepy później coś na kształt dzidziusia. Zobaczyłam w toalecie maluteńkie nóżki po prostu myślałam, ze się załamie poszłam do narzeczonego do pokoju i jakbym miała omamy jakieś do domu chciałam wracać po tym. Ale później zabieg i o 19 wyszłam do domu.. straszne przeżycie. I marze o naszym dzidziusiu. Ciężko teraz powiedzieć sobie ze poczekajmy jeszcze rok na dziecko jeszcze jako my kobiety przyszłe mamy...[/QUOT
Mi też podali tabletkę poronną, ale nic nie dało. I zabieg, także ja nic nie widziałam. Obudziłam się po zabiegu i myślałam, że tego nie wytrzymam. W wypisie ze szpitala było napisane: nieprawidłowe jajo płodowe.
Mi też podali tabletkę poronną, ale nic nie dało. I zabieg, także ja nic nie widziałam. Obudziłam się po zabiegu i myślałam, że tego nie wytrzymam. W wypisie ze szpitala było napisane: nieprawidłowe jajo płodowe.Straszne jest życie. Ja znowu leżałam sama. Jak zaczęło się wiedzie krwawienie poszłam do toalety. Poleciały skrzepy później coś na kształt dzidziusia. Zobaczyłam w toalecie maluteńkie nóżki po prostu myślałam, ze się załamie poszłam do narzeczonego do pokoju i jakbym miała omamy jakieś do domu chciałam wracać po tym. Ale później zabieg i o 19 wyszłam do domu.. straszne przeżycie. I marze o naszym dzidziusiu. Ciężko teraz powiedzieć sobie ze poczekajmy jeszcze rok na dziecko jeszcze jako my kobiety przyszłe mamy...
No to piękniscieDziewczyny pomęczę Was jeszcze ale wróciła mi nadzieja [emoji4] mój organizm jest dziwny bo z porannego moczu wychodzą słabsze testy niż z popołudniowego ( na dole z rana a drugi z teraz) oby tym razem się udało...Zobacz załącznik 878431
Jejunciu jaki On sliczny.... cudowny@Margosia śpia poza tym pięknie przybiera na moim pokarmie
karmienie co 2h, czasami tylko ma kolki a tak jest mega kochany
Zobacz załącznik 878546