Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Działajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomożeWspółżyliśmy 7 dc, dziś też będzie serduszkowanie, jutro, tak żeby nie przegapić [emoji21] Ale u mnie właśnie jak ostatnio zaczęło się uczycie mokrości zaraz po @ potem śluz kremowy i oznaczało to owu więc myślę, że teraz też tak jakoś będzie a nie chciałabym tego cyklu stracić [emoji37]
Możliwe są dni płodne od razu po @? Sama nie wiem co się dzieje, mam tyle śluzu i jestem cała mokra tam w środku, no a ostatnie zbliżenie było w czwartek więc raczej to nie pozostałości po zbliżeniuDziałajcie sobie bez stresu bo to na pewno nie pomożemoże będziesz miała wcześniej owulke
Ja zazwyczaj miałam zaraz po @, ale okres mam długi ok 7 dni.Możliwe są dni płodne od razu po @? Sama nie wiem co się dzieje, mam tyle śluzu i jestem cała mokra tam w środku, no a ostatnie zbliżenie było w czwartek więc raczej to nie pozostałości po zbliżeniu
No to mam wtedy dni płodne, już lekko czuje jajnik, owu coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]Ja zazwyczaj miałam zaraz po @, ale okres mam długi ok 7 dni.
No to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]No to mam wtedy dni płodne, już lekko czuje jajnik, owu coraz bliżej [emoji7][emoji7][emoji7]

Ja właśnie wręcz przeciwnie. Mam bardzo mało, po okresie trochę lepiej ale podczas owulacji susza. Teraz uzywalismy tego żelu conceive bo jak plemniki mają przetrwać w dobrych warunkach a u mnie " nie ma, nie ma wody na pustyni" [emoji22] to ja tego inaczej nie widzę. Reklamują ten preparat regevagia ale ciekawie czy to nie pomaga tylko na chwileNo to dzialajcie i czekamy na efekty [emoji7]
Ja zawsze miałam baaardzo dużo śluzu nawet w tym cyklu po samym poronieniu.
Teraz jest kolejny i śluzu było bardzo mało, myślałam, że się rozkręci a tu przeszło i w sumie nie wiem o co chodzi![]()