Lu_cy
Fanka BB :)
Zazdroszczę WamU mnie 10 dc i dzis juz jajnik dawal o sobie znacnie mogę sie juz testowania doczekac, może tak 25 dc sprobuje po raz pierwszy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zazdroszczę WamU mnie 10 dc i dzis juz jajnik dawal o sobie znacnie mogę sie juz testowania doczekac, może tak 25 dc sprobuje po raz pierwszy
To muszę coś wypróbować bo globulki żadne podczas starań nie wchodzą w grę. Mam cały słoik siemienia to może będę sobie parzyć :-)@Lu_cy mam ten zel o ktorym piszesz, ale nie pamietam czy go uzylismy w zlotym strzale( bo akurat 1 tulenie w tym cyklu bylo) ale cos mi sie wydaje ze nie. No ale ja wlasnie od konca@ tak do 10/12dc sluzu na potege a potem przy owu jak tulanki byly wazne to susza, takze zakupilismy goaha i ponoc siemie lniane pomaga(stosowalam-polecam) i jakas maca? Tego nie stosowalam i nie wiem co to ale dziewczyny chwalily
![]()
Ale wiesz, jesli dobrze pójdzie to spotkamy sie na kwietniowkachZazdroszczę WamU mnie dopiero 3dc
Bardzo chętnieAle wiesz, jesli dobrze pójdzie to spotkamy sie na kwietniowkach![]()
Bo ja to właśnie wrzątkiem zalewalam i zostawiłam żeby ostyglo. Spróbuje Twojego sposobu. Ale powiedz pomaga to czy nie widziałaś różnicy?@Lu_cy ja zalewalam normalna woda i mieszalam mieszalam i jeszcze glut sie nie zrobil no i pilam szybko, luzik. Ale na poczatku zostawialam na noc i rano byl taki kisiel glut no i to juz czasem stawalo w gardle![]()
dr RoczniokA pochwali się u kogo w Łodzi? Jak nie chcesz to rozumiempytam z ciekawości bo ja jestem z Łodzi Kochana ja miałam na początku powyżej 15. Zbilam metylowanych witaminami ale innymi niz tutaj dziewczyny bo z Douglas Laboratorie plus ja przeszłam na dietę bezglutenową. Doszłam do poziomu najpierw 7,5 i z takim wynikiem zaszlam w ciążę, a później zeszli jeszcze do 4,1O matko.... Straszne jest to co piszesz :-(U mnie 5 tydzień.... I trwały do 14 tygodnia. Ale tak jak Ci dziewczyny piszą to nie jest żaden wyznacznik. Czasami jedna kobieta w jednej ciąży ma okropne mdłości a w kolejnej nic. Trzymam kciuki za Ciebie i Twoja kropkę :-)