Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czekamy razem z Tobą w napięciuDziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
Bez problemu Ci dali czy musiałaś się naprosic?Dziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
Super na pewno wszystko będzie dobrzeDziewczyny udało się załatwić! [emoji4] jedna beta już zrobiona, może wieczorem będą wyniki a jak nie to jutro rano. Dostałam tez drugie skierowanie na środę na betę [emoji4] mega się denerwuje ale wolę wiedzieć na czym stoję..
Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie, tak naprawdę wartość jest nieistotna, liczy się przyrost po 48h, min. 66% powinien być.Mam pytanie bo nie jestem pewna... jeżeli owu była trzy tyg temu to beta powinna już być koło 1000?
Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie, tak naprawdę wartość jest nieistotna, liczy się przyrost po 48h, min. 66% powinien być.