• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@ivvonka weszlam dzis na forum po dluzszej przerwie i czytam ze pytasz jak u mnie a wiec upaly daja sie we znaki,oj dają :-D nogi mam tak opuchniete, ze szkoda gadac a najlepsze w tym jest to ze to w ogole nie schodzi... ;> w pt ide robic ostatnie mam nadzieje badania w labie. A dzisiaj startuje z 35 tygodniem! I kiedy nam te ciaze tak przelecialy? No szok.
@muza_ton , ivvonka macie juz wszystko kupione i ogarniete? Mnie ostatnio nachodzą mysli co do porodu...zaczynam panikować haha :-D a maly tydz temu juz mial 2100;) ;)

O witaj kochana @anja93. No coś Ty wszystko w powijakach. M w szpitalu wylądował tydzień temu a malowanie miało być... część ubrań wyprana ale czeka na prasowanie, reszta do prania jeszcze. Wózek i fotelik ze strychu trzeba znieść i uprać a ja mam coraz mniej sił. Pokój będzie pomalowany to będzie gdzie wstawiać. Ale mebli nie ma. U nas niby Zagłębie Stolarskie a nikt nie ma czasu. Może na październik będą heh. Z lekka późno ale lepiej niż wcale. Dziś gadżety zamówiłam do.pielęgnacji. będą może w piątek. Także powoli się uzbrajam.

Ciekawe jak tam @membaris... odezwij się prosimy

Dziewczyny, gdzieś tu kiedyś ktoś wrzucił link do wątku z porównaniem wszystkich suplementów dla kobiet w ciąży i starających się.
Kurczę, nie mogę tego już teraz znaleźć. Ktoś coś kojarzy?

@anja93 zaraz poprosimy moderatorki, żeby zrobiły konkurs opuchniętych nóg. Kto ma największe puchatki, ten wygrywa miesięczny zapas mrożonych świeżo tłuczonych liści kapusty ;)
Ja już chyba się zaopatrzyłam w większość rzeczy. Siostra jeszcze coś tam mi po dzieciakach pakuje. Torbę tylko muszę dokupić, bo mam tak prawdę mówiąc, jedną taką konkretną. A słyszałam, że lepiej mieć dwie. Jedną dzidziusiową i drugą mamusiową.
A Ty już spakowana i urządzona jesteś?

Oj @porcelana nie kojarzę, niestety
Link do: Ciąża Po Poronieniu
Chyba, że o to chodzi z postu @Totois30

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :) podczytuje Was nadal, w tu zaczynałam na forum :) tak miło się czyta o tych co już na finiszu. Kibicuje Wam bardzo. Ja dzisiaj wracam od lekarza, skończony 10t równo :) dzidziulek ma się świetnie :) a ja mam ochotę skakać pod sufit :)
[emoji173]
A dopiero co robiłaś test[emoji173][emoji173][emoji173]

Dzięki Wam wiara, że może być dobrze jest większa;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry