Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziś 25dc i test był negatywny,ale u mnie testy nie wychodząSyl robiłaś już test czy coś przegapiłam.?
Czekamy do poniedziałku, bo u mnie testy niestety lipa i nie wychodzą@Dagmarka1991 super zestaw badań. Widać że gin zna się na rzeczy, a to dobrze o niej świadczykariotyp też spoko, tylko czekanie na wyniki mega stresuje, bo na nie czeka się bardzo długo. Aktualnie też czekam na ich wynik i staram się o tym nie myśleć
@Lu_cy jak na moje oko to hormony masz pięknefsh i lh powinny być koło 5 więc super. Estradiol, ja miałam dużo wyższy ale nie wiem czy to dobrze czy źle. Na moje oko jest super
@Syl92 co tam???
Monia ja podobnie jak muza ton, w pierwszej ciąży bylam mloda, nie za bardzo swiadoma poronien, zagrozen, chodzilam na wizyty i morfologie co miesiac, ale moja lekarka nie miala usg w gabinecie.Dziewczyny co ile mieliscie wizyty na początku ciąży? Ja na początku mialam co tydzień ostatnio mi dal dopiero za 2 tygodnie minął dopiero tydzień a ja juz swiruje czy wszystko ok nie wiem jak ja kiedys przy pierwszym i drugim dziecku wytrzymałam miesieczne przerwy od wizyt a usg mialam kiedys tylko 3 na całą ciaze a teraz co wizyte i swiruje....... powiedzcie ze tez tak mialyscie ze nie tylko ja tak....i kiedy te leki wam trochę minely ????