Marika92
Fanka BB :)
Hehe to już ponad połowa za tobąJuz 24Zaczynam sie bać porodu... No ale zawsze musze sobie znalezc powod do zmartwień...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe to już ponad połowa za tobąJuz 24Zaczynam sie bać porodu... No ale zawsze musze sobie znalezc powod do zmartwień...
Jesteście bardzo silna rodzina i najważniejsze, że się wspieracie i możecie na siebie liczyć.dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.
Co do mnie to trzymam się. Ból po cesarce jest, ale chyba ten w środku jest gorszy. Na szczęście mam cudownego męża i jak mi brakuje sił, to on mnie przytula i wspiera, a jak ja widzę, że on za szybko oczami mruga to z kolei ja idę z odsieczą i przekonuję, że to tylko początki są trudne i jeszcze będzie dobrze. Więc jakoś ta nasza trójka się trzyma.
@patuśka, będzie dobrze z Twoją Kruszynką. Czuję to.
@kb.karola90 piękna beta. Przepiękna.![]()
BrawoDziewczyny beta prawie 14 tys, czyli przyrost 122%![]()
ŚlicznyJejku powiem wam że mega się cieszę waszymi ciążami i czekam na kolejne maluszki@muza_ton @membaris @Totois30 @anja93
U mnie to tak szybko zleciało.. Trochę mi brak brzuszka.. No ale kiedyś będzie kolejny [emoji14] Maksik za 5 dni ma 2 miesiąceZobacz załącznik 890425
Jestescie mega dzielni ;***dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.
Co do mnie to trzymam się. Ból po cesarce jest, ale chyba ten w środku jest gorszy. Na szczęście mam cudownego męża i jak mi brakuje sił, to on mnie przytula i wspiera, a jak ja widzę, że on za szybko oczami mruga to z kolei ja idę z odsieczą i przekonuję, że to tylko początki są trudne i jeszcze będzie dobrze. Więc jakoś ta nasza trójka się trzyma.
[emoji7] Kiedy robisz bete?DOBRY WIECZÓR dziewczyny. @ jak nie było, tak nie ma.
@ivvonka trzymam kciuki...
Ja wczoraj ponownie zaliczylam szpital, bo bole mi sie nasilily i miałam delikatne plamienie. Pani doktor mi tylko.progesteron zalecila, zrobiła usg i jak na razie wyglada to.dobrze, bo pojawil sie pecherzyk zoltkowy, ktorego nie bylo.wcześniej. Ale kazdy dzien to dla mnie ogromny stres. Bardzo bym chciala donosic ta ciążę.
Wołów, piękna beta! Śliczne gratulacjeDziewczyny beta prawie 14 tys, czyli przyrost 122%![]()
Kochana dużo sił Wam życzę, ogromu! A Ali dużo zdrówka i żeby była równie silna jak rodzice :*dziękuję bardzo za wszystkie kciuki i modlitwę. Ala dzielnie zniosła rezonans. Rano tylko płakała, bo była głodna a to trzeba bez jedzenia 6h. Po samym rezonansie rozbudziła się szybko w trakcie ubierania, ale jakoś ją ukołysałam i przysnęła. Jeszcze pielęgniarki dały jej smoczek maźnięty glukozą i zasnęła na dobre. Jak się obudziła to już było gotowe jedzenie. Niestety, przez sondę, więc sobie popłakałyśmy razem.Co do wyników - nie wyszło nic, czego byśmy nie wiedzieli. Jutro będzie pełna konsultacja z neurochirurgiem.