Lu_cy
Fanka BB :)
Ja kupiłam kiedyś sok 100% z buraka też z auchana ( pije się go 25ml dziennie) miałam po nim biegunke więc przestałam to pić. Ale smaczny był nie powiemJa kupilam w Auchan zakwas z burakow jakos tak
Nawet dobry![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja kupiłam kiedyś sok 100% z buraka też z auchana ( pije się go 25ml dziennie) miałam po nim biegunke więc przestałam to pić. Ale smaczny był nie powiemJa kupilam w Auchan zakwas z burakow jakos tak
Nawet dobry![]()
Ja w mniej więcej w połowie ciąży przeszłam na ramiona z zastrzykami, ale tam miałam ogromne siniaki i dość szybko po jakimś 1,5 Msc na uda.W temacie zastrzyków dodam że mnie czasami boli jak trafie w miejsce poprzedniego wkucie.Po kilku opakowaniach ciężko znaleźć odpowiednie miejsce i czasem trafiam na minęale generalnie jest ok.Zastrzyki robię pod katem 90 stopni ale to chyba kwestia indywidualna jak to widzę u Was.Jestem teraz w18 tc i generalnie trudniej złapać fałdkę i ciekawa jestem kiedy dziewczyny zaczęłyście kuć się w udo.
Pisałyście dziewczyny o swoich obawach związanych z ciążą to dotyczy każdej zwłaszcza jeśli ktoś jest tak doświadczony przez los jak my.Ja wizytę mam za dwa tygodnie i już mnie nosi i ciężko odpędzić czarne myśli.Myślę że gdy zacznę czuć ruchy dziecka to trochę się uspokoję.
Ja lubię kiszony z lewiatanaA masz jakiś sprawdzony?
Ja unikam soku , bo mam IO, ale kupilam ten zakwas z burakow jest dosc smaczny i nic mi po nim nie byloJa kupiłam kiedyś sok 100% z buraka też z auchana ( pije się go 25ml dziennie) miałam po nim biegunke więc przestałam to pić. Ale smaczny był nie powiem![]()
To muszę ruszyć do sklepu i coś znaleźć. Może w auchanie będzie większy wybórJa unikam soku , bo mam IO, ale kupilam ten zakwas z burakow jest dosc smaczny i nic mi po nim nie bylo![]()
Blada bo blada ale jest! Bardzo się ciesze oczywiście, ale też i boję... A co u Was? Czy są nowe "brzuszki"?