• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@membaris też dokarmiam sztucznym. I te kupki nieregularne dosyć. Dzisiaj Ala przywitała mnie krzykiem. W nocy jadła wiecej sztucznego i rano były problemy.Wymasowałam ten biedny brzuszek, trochę pouciskałam nóżkami i poszło. A swojego mleczka dużo Ci brakuje?

reklama
Hej :) U nas ok :) Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie :) Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały :) Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj :) A co u Ciebie?
jejciu juz 27 tydzien ??? jak to przeleciało....mi sie moja ciąża ciągnie .... wazne ze wszystko ok ;)

@ivvonka super ze u Was coraz lepiej.Dlugo Alusia bedzie musiala nyc jeszcze w szpitalu?

@muza_ton no pewnie u niej już po tylko nie ma bardzo czasu napisać :) no to nieźle Jasio daje czadu :) to dobrze że nie ma problemów z nim bo u nas walka o kupkę drugi dzień.
@witch84 no no podobno tak jest ;) moja już na 2,5 tygodnia :D miejmy nadzieje że jednak będzie należała do tych grzeczniejszych bo jednego łobuziaka to już mam w domu ;)
@ivvonka tak przeważnie to karmię piersią tylko mała ma duży apetyt i są momenty że niby ssie ale mam wrażnie że nadal jest głodna. Wtedy robimy mleko modyfik. Jak na razie to jest to góra 3 lub 4 razu na dobę. Ja tez trochę masuję ten malutki brzuszek tyle że moja mała ewidentnie tego nie lubi :/

Hej [emoji4] U nas ok [emoji4] Leci 27 tc. Wczoraj bylam u lekarza. Mały ma się świetnie [emoji4] Ma juz prawie kilogram i fika jak oszalały [emoji4] Szyjka sie nie skraca i "odpukac" czuję się ostatnio świetnie. Mam masę energii, w nocy sypiam super więc chwilo trwaj [emoji4] A co u Ciebie?

U mnie końcówka 12 tc i jak narazie jest dobrze. Jedyni teraz zaczynają mnie dopadać mdłości... wczoraj odebralama wyniki testu NIPT i są dobre [emoji4] dalej żyje w lekkim strachu od wizyty do wizyty

@muza_ton u nas wszystko dobrze poza problemami brzuszkowymi malutkiej. Niestety dokarmiam ją butelką i nie robi codziennie kupki a w nocy przez to meczy ją brzuszek :/ a tak poza tym jest cudna i grzeczniutka. Dopiero do mnie dochodzi ze gdyby nie usg i szybka reakcja lekarzy to mogłabym nie miec teraz Emilki :( a co u Was? Jak Jasio?
Edit: A co u @anja_92
A podajesz espumisan lub esputi.Con?

Kochana nie martw się mnie tez na początku męczyło przeziębienie. Podobno to tez może być normalny objaw ciąży bo zachodzą zmiany w Twoim organizmie. Ważne żeby nie było wysokiej gorączki
No jakoś zawsze mnie łapie przeziębienie w ciąży na początku tamtym razem też tak było ...Gorączki. Nie mam bardziej osłabienie trochę ból gardła i ten katar męczący ... moj kupił mi *spam* sól morska ale nie bardzo pomaga ciekawe kiedy to minie ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry