• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

No to trzymam kciuki. U mnie ponoc tez nieywdolnosc szyjki, ale ja sie zawzielam i badalam..teraz moze byc juz tylko lepiej ! Rozumiem, ze od poczatku jestes na l4? A lekarz mowil czy musisz caly czas lezec z tym szwem? W ktorym tyg beda ci go zakladax
Póki co mam się po prostu oszczędzać. Staram się już dużo leżeć. Nie sprzątam. Gotuje obiady, jakieś tam pranie zrobię, na większe zakupy jadę z kimś. Od samego początku mam L4 bo zaczęłam ciążę plamieniami. Co będzie później to zobaczymy, ja jestem przygotowana na leżenie plackiem. A szew będę miała zakładany na przełomie 15-16tc.

reklama
Witam wszystkie nowe dziewczyny u bardzo mi przykro ze Was tez to spotkało.[emoji17]
@Paulinax nic się nie martw wszystko jest Ok! Do 2 tyg różnicy zakłada się ze jest to norma, dlatego tez lekarz nic nie wspominał na ten temat [emoji4]
@oczekująca gratulacje! Trzymam kciuki! To normalne ze się martwisz i niesty nie będzie łatwo ... ja straciłam moje dziewczynki w 27tc a teraz jestem w 17tc i cały czas mam obawy i napady niepokoju... niedawno kupiłam detektor i używam go jak mam gorszy dzień i oczywiście częste kontrole bardzo mi momagają. Tym razem musi nam się udać!

Witam wszystkie nowe dziewczyny u bardzo mi przykro ze Was tez to spotkało.[emoji17]
@Paulinax nic się nie martw wszystko jest Ok! Do 2 tyg różnicy zakłada się ze jest to norma, dlatego tez lekarz nic nie wspominał na ten temat [emoji4]
@oczekująca gratulacje! Trzymam kciuki! To normalne ze się martwisz i niesty nie będzie łatwo ... ja straciłam moje dziewczynki w 27tc a teraz jestem w 17tc i cały czas mam obawy i napady niepokoju... niedawno kupiłam detektor i używam go jak mam gorszy dzień i oczywiście częste kontrole bardzo mi momagają. Tym razem musi nam się udać!
@jagoda87 dziekuje ;* za Ciebie tez zaciskam kciuki i życzę powodzenia ! A jaki byl powod Twojej straty? Tez szyjka ? Jakie masz teraz leczenie? :*

Ale sobie wybrała termin na urlop [emoji14] ale masz leki wiec nie ma się czym martwić :)
Do niej ciezko z terminem, ja specjalnie wykupilam pakiet z Polmedu, zeby moc do niej chodzix z pakietu i badania robic za darmo w ciazy a czasem z doskoku prywatnie.. i jakoś na poczatku miesiaca bylam sie zapisac w tym Polmedzie pierwszy raz , bo brzuch mnie ciagle boli, plamienia mi sie zdarzaly i chcialam, zeby mi wymazy tez zrobiła.. i sie zapisalam na 30.10... i w zasadzie dobrze sie zlozylo bo wizyta mi sie teraz w innym celu przyda ;p a jak patrzalam na prywatny termin do 8listopad wiec nie mam zle [emoji14]

reklama
Do niej ciezko z terminem, ja specjalnie wykupilam pakiet z Polmedu, zeby moc do niej chodzix z pakietu i badania robic za darmo w ciazy a czasem z doskoku prywatnie.. i jakoś na poczatku miesiaca bylam sie zapisac w tym Polmedzie pierwszy raz , bo brzuch mnie ciagle boli, plamienia mi sie zdarzaly i chcialam, zeby mi wymazy tez zrobiła.. i sie zapisalam na 30.10... i w zasadzie dobrze sie zlozylo bo wizyta mi sie teraz w innym celu przyda ;p a jak patrzalam na prywatny termin do 8listopad wiec nie mam zle [emoji14]
No do mojego lekarza tez są długie terminy, ja mam już zarezerwowane do grudnia. Hahaha :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry