Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam że pytam a miałaś zabieg czy samej udało się oczyścić? Bo tak jak u mnie to samej się udało plus to że w ten dzień co poronilam lekarz zdołał pobrać materiał bo odrazu kiedy skurcze dostałam pojechałam do niego. I mi to jedynie powiedział aby się odbudowala i jak zacznie się pierwszy okres to odrazu się starać. Może dlatego że wcześniej miałam problem aby zajść i miałam wspomaganie.
A to miałaś na NFZ czy już prywatnie. Akurat ma takiego lekarza ze jest ginekologiem i endokrynologiem.
Napewno jest w porządku. Na mnie taka pogoda też działa destrukcyjnie, jeszcze siedzę w domu sama z kotem, mąż pracuje do 17 i się tak ciągnie ten dzieńRozumiem cię doskonale... Mimo że w żadnej ciąży nie krwawilam, to za każdym razem jak idę do łazienki to sprawdzam czy nie ma krwi na papierze....
A mnie też dziś ogarniaja jakieś czarne myśli. Mam nadzieję że to tylko przez tą pogodę za oknem.. I że wszystko jest w porządku
Napewno jest w porządku. Na mnie taka pogoda też działa destrukcyjnie, jeszcze siedzę w domu sama z kotem, mąż pracuje do 17 i się tak ciągnie ten dzień![]()
Ja siedzę w domu od samego początku, już 1.5 tyg. Na szczęście mam takie dodatkowe zajęcie popołudniami więc chociaż tyle mam styczności z ludźmiJa dlatego chodzę do pracy, ale tylko do końca miesiąca bo już nie daje rady. Ale boję się że w domu zwariuje...![]()