@Pannacota ok 5 listopada będę jechała do lekarza bo mam mieć wyniki. Od razu się przebadam i zobaczymy co dalej. A te plamienia już utrudniają życie. Mam nadzieje że skończą się w tym tygodniu tak jak lekarz wspominał.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
U mnie plamienie po zabiegu trwało ok 2 tyg ale z przerwami, raz było raz nie@Pannacota ok 5 listopada będę jechała do lekarza bo mam mieć wyniki. Od razu się przebadam i zobaczymy co dalej. A te plamienia już utrudniają życie. Mam nadzieje że skończą się w tym tygodniu tak jak lekarz wspominał.
W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...Ja dlatego chodzę do pracy, ale tylko do końca miesiąca bo już nie daje rady. Ale boję się że w domu zwariuje...![]()
W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...
Ja mam kota ale on w sumie większość dnia śpiMy mamy pieska, jest prze kochana, ale mieszka na polu więc ciężko teraz jak jest zimno [emoji14] poza tym ona woli gonić po lesie niż się głaskać![]()
Cześć. Tak... Ja tak mialam... Jakieś pozostałości to są na pewno...A wy przy tym plamieniu było takie coś jakby trochę tkanki wyleciało z was?
Brałam żelazo Wit E i prenatal uno bez przerwy.Bo słyszałam że takie coś jest a nie myślałam że będę to miała. A jakieś witaminy bierzecie aby szybciej coś pomoglo odbudowac sie?