• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny, u mnie dzisiaj 14 dzień cyklu. Oczywiście ładnie się staramy. Ale nie jestem nastawiona, że się uda, bo to w sumie pierwsza @ była po tak długim czasie, więc organizm pewnie jeszcze nie zaskoczył. A leki cały czas skrupulatnie przyjmuję według zaleceń. Dzwoniłam do Pani mikrobiolog, która przeprowadzała badanie nasienia (takie rozszerzone). Zapytałam się, czy może mi zdradzić, czy jest coś złego. Powiedziała, że nasienie jest bardzo dobrej jakości. W następnym tygodniu w poniedziałek jadę odebrać wyniki, bo mąż pracuje niestety.

Ja dlatego chodzę do pracy, ale tylko do końca miesiąca bo już nie daje rady. Ale boję się że w domu zwariuje... :(
W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...

W domku też fajne zajęcia można sobie znaleźć. Ja mam tego mojego zwierzaka, który jest wspaniały. Kupuję mu różne rozmaitości, a on to wykorzystuje i ładnie mnie prosi o smakołyki. :-) Zwierzątko pozwoliło mi oderwać się od czarnych myśli...

My mamy pieska, jest prze kochana, ale mieszka na polu więc ciężko teraz jak jest zimno :p poza tym ona woli gonić po lesie niż się głaskać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry