Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O Renata uno ma w składzie kwas foliowy, B6, jod, D3, B12, imbir i choline. Czyli wszystko w jednymA kwas foliowy ? On podobno też pomaga
Może organizm jeszcze się oczyszcza po takiej przerwie. Kiedy masz wizytę? Nie martw się na zapas.Przed chwilą byłam w toalecie, a tu plamka krwi brązowawa dosyć duża. Na papierze też brązowawa krew. 14 dzień cyklu... Zmartwiłam się...
Ja czasem coś takiego miałam w okolicy owulacji, wydaje mi się że nie musisz się tym stresowaćPrzed chwilą byłam w toalecie, a tu plamka krwi brązowawa dosyć duża. Na papierze też brązowawa krew. 14 dzień cyklu... Zmartwiłam się...
My czekamy na wyniki DNA najpierw jeslu dadza nam zielone swuatlo to pewnie zaczniemy sie starac po nowym roku. Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce....@DotkaB przykro mi z powodu straty.. Ale rozgość się tutaj :* ciepło cie witamy
A jeśli chodzi o starania to u mnie hmmm ciąża zakończona w 19 tyg a kolejna 4 miesiące później![]()