Takaja123
Fanka BB :)
@Biedronka0506 @Dzoana88 dziewczyny będę trzymać kciuki za testowanie
ja planuje testować przed samymi świętami w grudniu jak wszystko pójdzie dobrze 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dodatkowo płatna ,ja płaciłam chyba 30 zł .Mam pytanie do Was czy jeśli chodzę prywatnie do gina to cytologia jest badanie dodatkowo płatnym czy jest w cenie wizyty orientujecie się może?

@jagoda87 super ;*Witam wszystkie nowe dziewczyny, bardzo mi przykro ze Was tez to spotkało [emoji17]
@kari21 bardzo się cieszę! Super wiadomości! Trzymam za Ciebie mocno kciuki, teraz to już musi być wszystko dobrze [emoji11]
Ja wczoraj miałam badania połówkowe i wygląda na to ze dzidzia jest zdrowa [emoji4] i już potwierdzona dziewczynka na 100%
Super gratuluję [emoji7]Witam wszystkie nowe dziewczyny, bardzo mi przykro ze Was tez to spotkało [emoji17]
@kari21 bardzo się cieszę! Super wiadomości! Trzymam za Ciebie mocno kciuki, teraz to już musi być wszystko dobrze [emoji11]
Ja wczoraj miałam badania połówkowe i wygląda na to ze dzidzia jest zdrowa [emoji4] i już potwierdzona dziewczynka na 100%