Oczekujaca123
Fanka BB :)
I to mialas 1 po 30zl? I tak tanioBadalam przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM na razie.
Jeszcze sa inne przeciwciala na zespol ja jeszcze mam beta2kardiolipidowe czy jakos tak tez igg igm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I to mialas 1 po 30zl? I tak tanioBadalam przeciwciała antykardiolipinowe IgG i IgM na razie.
Ja wyników nie wiedziałam przekazał jedynie przez telefon może i dobrze bo musiałam za prywatną wizytę zapłacić.Ja też się nie dowiedziałam. U mnie było napisane: fragmenty doczesnej i pojedyncze kosmki łożyskowe.
Ja miałam podobne z aptekiMiał ktoś takie testy owu z allegro?Zobacz załącznik 913873
Ja miałam podobne z apteki

Ciekawe czy są tak samo miarodajne jak te z aptekiMiał ktoś takie testy owu z allegro?Zobacz załącznik 913873
Pewnie cena chociaż ja je kupiłam za 5 złbo sie zastanawiam czy te z allegro sie różnią coś od tych z apteki![]()
no wlasnie...Ciekawe czy są tak samo miarodajne jak te z apteki