Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Duża różnica. Może masz coś więcej w tym pakiecie. Bo w testdna jest pakiet za 330 zł badań które na robiłam. Jednak wolałam zrobić z krwi w sprawdzonym labie@Takaja123 no wzięłam ten droższy koleżanka mi go poleciła robił a taki sam. Jakby wzięła pakiet do domu to o 50 zl tańszy jest.
@roki_1991 czy zaczęłaś starania mimo nieregularnej miesiączki? Chcieliśmy po @ zacząć starania, a teraz nie wiem czy czekać aż wszystko się ureguluję czy to nie ma nic do rzeczy? Jak byli u Was?
Byłam dziś zbadać progesteron (23dc)
Podpowiecie czy wszystko okej ?
Ja tak nigdy nie mialam tymbardziej ze to bol dosc silny atak ledwo dalam rade dojsc do lozka opierajac sie o ściany nie wiem czy to normalne...dzis skonczony 8.nie wiem jak to liczyc czy slonczony 8 i zaczyna sie 9 czy po prostu 8 [emoji14]
Jutro ide do gin po zwolnienie to jej powiem o tych zawrotach i zlym samopoczuciu. Ciekawe czy zrobi mi usg skoro mialam w piatek, ale martwie sie xzy u dzieckakow wszystko ok..
Brzuch wywalilo mi jakos tydzien temu... wyskoczył jakbym byla w 5 miesiacu , nie da sie ukryc
Ja mam takie badania w tym co płacę
Mutacja V Leiden, Mutacja protombiny, Warianty (C677T, A1298C) genu MTHFR, Mutacje w genie PAI-1, V R2, obecność genów (HLA-DQ22, HLA-Dq2,5; HLA-DQ8)
Cześć dziewczyny może mnie jeszcze ktoraś pamięta :-)
Nie było mnie tu bardzo długo przez co już totalnie nie nadrobię forum. Cały swoj wolny czas poświęcam synkowi ale jestescie w moich myslach i jestem ciekawa co tam u Was? Jest tutaj jakiś nowy brzuszek? Jak tam brzuchatki te ktore niedlugo powitają swoje maluszki? (Oprocz @Totois30 bo z nią jestem na biezaco hihi). Trzymam za Wszystkie kciukia te ktore niestety tutaj dołączyly- tulę.
Buziaki ode mnie i ponad 2-miesięcznego Miłosia ;*
Trzymam kciuki.Na 10:15 śmigam na wizytę kontrolna szwu...
Proszę, trzymajcie kciuki![]()