reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczyny jak wam mija dzień? Mi się w pracy dzisiaj odziwo szybko leci czas. O 12 kończę i wracam do domu porządku robić.

reklama
Hej dziewczyny jak wam mija dzień? Mi się w pracy dzisiaj odziwo szybko leci czas. O 12 kończę i wracam do domu porządku robić.
Dopadło mnie przeziębienie i leżę :) mam nadzieję że się nie rozwinie bo możliwości dla ciężarówek są mocno ograniczone. Czosnku nie mogę, pozostaje mi tylko syrop malinowy i herbata z miodem i cytryną.

Poprosze o kciuki za jutrzejsza wizyte. Dzis znow zle sie czuje... brzuch boli jakbym zaraz miala dostac @, ciagna pachwiny, cale nogi... i ciagle mam jakies dziwne kawalki sluzu, ktore po wysłaniu zdjecia ginekolog i jej zdania niby sa normalne... boje sie tej wizyty :(
Zastanawiam sie czy moje dwa serduszka nadal biją :(

Piękne kabanoski :-) :) Ja byłam wczoraj na IP, bo od 2 dni boli brzuch, że nawet no-spa nie pomaga. Wydaje się z szyjką i maluszkami OK. Pouciskał mi brzuch i bolało bardzo w lewym boku. Suma summarum doszliśmy do wniosku, że to macica uciska na jelita... (bo faktycznie mam spory problem z wypróżnianiem....:baffled:)... więc taki dziwny ból, to mogą być również jelita :rolleyes2:

Muszę zastosować jakieś domowe sposoby na zaparcia.... polecacie coś oprócz siemienia lnianego...?

Kochana ja od 7.11 leżę plackiem. Wstaje tylko do wc i na mycie. Także o zajęcie trudno a czasu na głupie myślenie mnóstwo...

Dziękuję za dobre słowa ale niestety u mnie zaczyna się najgorszy czas i bardzo chciałabym ujrzeć mojego synka jak najpóźniej (no tak najwcześniej to pod koniec marca). Straciłam córeczkę w 20+1tc. Dzisiaj jest u mnie 20+4tc. Ale musi być dobrze i nie ma innej opcji!

Będzie dobrze. Ja bez szwu się trzymam a Ty masz dodatkowe zabezpieczenie, więc na pewno wszystko gra. Masz jakieś niepokojące dolegliwości?
Polecam Camillę Lackberg i saga o Fiallbacke... (nie wiem czy poprawnie odmieniłam ze szwedzkiego :-p).

Piękne kabanoski :-) :) Ja byłam wczoraj na IP, bo od 2 dni boli brzuch, że nawet no-spa nie pomaga. Wydaje się z szyjką i maluszkami OK. Pouciskał mi brzuch i bolało bardzo w lewym boku. Suma summarum doszliśmy do wniosku, że to macica uciska na jelita... (bo faktycznie mam spory problem z wypróżnianiem....:baffled:)... więc taki dziwny ból, to mogą być również jelita :rolleyes2:

Muszę zastosować jakieś domowe sposoby na zaparcia.... polecacie coś oprócz siemienia lnianego...?

Będzie dobrze. Ja bez szwu się trzymam a Ty masz dodatkowe zabezpieczenie, więc na pewno wszystko gra. Masz jakieś niepokojące dolegliwości?
Polecam Camillę Lackberg i saga o Fiallbacke... (nie wiem czy poprawnie odmieniłam ze szwedzkiego :-p).
Czasami mam kłucia w tej szyjce ale zauważyłam że to zawsze jest jak Mały się wierci wiec podejrzewam ze on tam ładnie daje tej szyjce popalić :) no i ogólnie mam schizy bo jak aplikuje luteine to raz ta szyjkę czuje a raz nie...

A co do zaparć to ja polecam maślanke w dużych ilościach i suszone śliwki. No i nie wiem czy to zbieg okoliczności czy faktycznie ma.takie działanie ale ostatnio zjadłam na obiad szpinak (taki z czosnkiem i śmietanką) i tak mnie po nim ruszyło :D radość nie z tej ziemi bo przy tych naszych szyjkach to ważne :)

Słuchajcie. Biorę duphaston na @ i tak mnie czasami kluje jakby w jajnikach. To normalne? Bo czasami naprawdę mocne to niby kłucie....

@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny :)
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial :)

@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?

reklama
@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny :)
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial :)

@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?

ja ostatnia w piątek wieczorem :(

Do góry