@xszaracodziennosc będzie dobrze nie masz czym się martwić. Trzeba myśleć pozytywnie. I nie denerwować się
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik@kb.karola90 napewno wybierzesz dobry. A planujesz przed pojawienie się dzidzi zakup wózka czy dopiero po ? Odpoczywaj bo to najważniejsze.
@xszaracodziennosc ja dopiero wolnę będę miała w niedzielę i kolejny weekend wolny
To normalne kłucie. Też tak mam ale nie zawsze. Po prostu zaczynają pracować. Dzisiaj biorę ostatnią tab duphaston i czekam na @ z niecierpliwością. Mam nadzieje że do niedzieli się pojawi. Więc nie przejmuj się to jest normalne.
@Lu_cy uwielbiam herbaty z miodem i cytrynką ale czosnek też uwielbiam ale na grzanki. Trzeba się wygrzewać akurat taka pora że herbatka, kocyk i dobry film lub serial
@Takaja123 a co tam u ciebie kochana ? Jak tam samo poczucie ?
A na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imionaWózek planujemy zamówić na początku lutego i tak samo fotelik bo musimy się liczyć z tym, że Antek urodzi się wcześniej. Potem w marcu trzeba umeblować pokoik![]()
@xszaracodziennosc będzie dobrze nie masz czym się martwić. Trzeba myśleć pozytywnie. I nie denerwować się
A ja leżę, tak dla odmianyzaczęłam oglądać foteliki samochodowe i jestem w tym temacie głupia jak but
![]()
Termin mam na 19.04 z prenatalnychA na kiedy termin masz ? To chyba najlepsza rzecz w kupowaniu i przygotowaniu. Imię bardzo ładne podobają mi starsze imiona. I u mnie jeśli kiedyś będzie chłopak to też Antek inne mi się nie podoba. Za to na dziewczynkę mam chyba 4 imiona![]()
Wiem jakie to uczucie. Też mi jest przykro jak widzę kobiety w ciąży ale podnoszę się na duchu jakoś. Myślę pozytywnie że i mnie kiedyś takie szczęście spotka. Ja to bym chciała 3 dzieci ale mój mąż nie za bardzo. Powiedział że dwójka wystarczy ale znając życie będzie tyle i ile trzeba.no mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu![]()
Oj Kochana wiem jak Ci ciężkono mnie już to dobija, wczoraj ktos w sklepie kupował pampersy dla noworodka, aż mnie zakłuło w sercu![]()
Pokaż jaki