Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Cudowne wieściDziewczyny miałam wizytę [emoji7] serduszko bije [emoji7] ale nie słuchałam bo za wcześnie [emoji7] dzidzia ma 2 mm [emoji38]
Jestem jestem czuwam
Dziewczyny miałam wizytę [emoji7] serduszko bije [emoji7] ale nie słuchałam bo za wcześnie [emoji7] dzidzia ma 2 mm [emoji38]
Cześć dziewczyny,
Nie było mnie cały cykl... Październik miałam monitorowany, od owu bralam duphaston. Mimo wszystko nie zaszla, 7 listopada dostalam okres. Listopad i grudzien mielismy wyluzowac zdaniem lekarza- bez monitoringu i bez duphastonu od dnia owulacji. Przestalismy sie starac specjalnie. Strasznie bolaly mnie piersi wiec 05.12 zrobiłam test (8 dni po owu), wyszla blada druga kreska, wiec zrobilam inny innej firmy, wyszla jeszcze bledsza, wiec poszłam na betę. Wynik bety 6,7. Dziś mam zrobić drugi raz, mam nadzieję, że rośnie. Testy ciążowe teraz wychodzą zdecydowanie mocniejsze. Od momentu pierwszego testu biorę dupka 3x1.
Gratuluję zaciążonym i trzymam kciuki za staraczki.